Featured Posts

7/9/11

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ… ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ… «ΓΚΕΙ»



Σε… ξεφωνημένη τουριστική χωματερή της Ευρώπης θέλουν να μετατρέψουν την Ιερή Πατρίδα μας ο «υπερπροοδευτικός» δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης και η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής!
Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, του… ανοίγματος (ή της… επικύψεως;) προς την λεγόμενη «γκέι κοινότητα» της Ευρώπης, δηλαδή στους κίναιδους (για να μην το πούμε ποιο… λαϊκά) και ύστερα από πρόσκληση των Ξενοδόχων της Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Δήμου Θεσσαλονίκης, πάτησε τα άγια χώματα της Πατρίδας μας αντιπροσωπεία Γερμανών κίναιδων, για να… κόψει κίνηση (και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, όμοιοί τους, από άλλες χώρες).
Αφού τελείωσε η επίσκεψη και οι… εκλεκτοί καλεσμένοι έμειναν ικανοποιημένοι, οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων και του παραπάνω οργανισμού έκαναν δηλώσεις σχετικά με τη… γερή τσέπη των κίναιδων, που «θα μας αφήσουν πολλά λεφτά». Τα λεφτά λοιπόν είναι το ζητούμενον. Ωραία, αλλά το θέαμα που θα αντικρίζουν τα παιδιά μας (και τα δικά σας παιδιά κ. κ. ξενοδόχοι και λοιποί εμπόροι) και τα λανθασμένα πρότυπα που θα παίρνουν από τέτοιου είδους άτομα δεν τα λογαριάζετε; Δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: