Featured Posts

7/9/11

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ κ.ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥ





Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ξεχωριστή χαρά να μας παραχωρείται η παρούσα συνέντευξη. Ειδικότερα όταν το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε είναι ένας παλαίμαχος άνθρωπος των εθνικιστικών ιδεών και έχει αφιερώσει την ζωή του στον εθνικιστικό αγώνα. Πρόκειται για τον κ.Λουκά Σταύρου,ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και προσφιλής στους εθνικιστικούς κύκλους. Να αναφέρουμε πρίν αρχίσουμε τις ερωτήσεις πως ο κ.Λουκάς Σταύρου υπήρξε εθελοντής πολεμιστής τις τραγικές ημέρες του 1974,οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών,ενώ μεταξύ άλλων είναι ένας ιδιαίτερα καλλιεργημένος άνθρωπος,ο οποίος έχει ταλέντα στην συγγραφή,την ποίηση,την ζωγραφική,καθώς επίσης και τέως πρόεδρος του πολιτικού σχηματισμού ΕΔΗΚ,του οποίου την διάλυση ανακοίνωσε λίαν προσφάτως.Διαχειρίζεται τον πάρα πολύ αξιόλογο διαδικτυακό ιστότοπο:


1.Με το θάρρος της συντροφικότητας,αποκαλώντας σας συναγωνιστή,θα επιθυμούσαμε εν αρχή να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή την οποία μας κάνετε παραχωρώντας μας την παρούσα συνέντευξη.

Ανταποδίδω τις ευχαριστίες. Χαίρομαι που υπάρχουν νέοι έλληνες που μάχονται για μια μεγάλη εθνικοκοινωνική Ελλάδα.

2.Σε τι ηλικία ήρθατε για πρώτη φορά σε επαφή με την εθνικιστική ιδέα και το όραμα της ένωσης της μεγαλονήσου Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα; Ποιά ήσαν τα πρώτα βήματα σας στον πολιτικό αγώνα;

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: