Featured Posts

13/9/11

Από την Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Ραφήνα



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε, τόσο από άποψη προσέλευσης κόσμου όσο και από άποψη οργάνωσης, η πρώτη εθνικιστική εκδήλωση για την Μάχη του Μαραθώνα, στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Οι προσπάθειες ματαίωσης της εκδήλωσης από τα, τοις πάσι γνωστά, λειράτα πτηνά, τους αντιφασίστες αριστεριστές των Αθηνών, έπεσε στο κενό, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής, με την παρουσία τους απάντησαν με βροντερή φωνή και μαχητική διάθεση, στις οποίες προβοκατόρικες ενέργειες.
Οι ομιλητές της εκδήλωσης καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Η ιστορική αναφορά στη Μάχη του Μαραθώνα, την οποία έκανε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, με περισσή συγκίνηση και επακριβώς διατυπωμένη πολεμική περιγραφικότητα, ανέδειξε την αδιαμφισβήτητη, σε εθνικό επίπεδο, σημαντικότητα της μάχης που διεξήχθη το 490 π.Χ. ανάμεσα στους Έλληνες και τους Πέρσες, η οποία έληξε με νίκη των Ελλήνων. Μιας νικηφόρου έκβασης που σήμανε και το τέλος της πρώτης απόπειρας της Περσικής αυτοκρατορίας, υπό τον Δαρείο Α’, να υποτάξει τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε την γενναιότητα και την αυτοθυσία των Αθηναίων και Πλαταιέων, ως στάση και τρόπος ζωής των ένδοξων προγόνων μας. Μια στάση που, παραλληλιζόμενη με τη σημερινή πολιτική και ηθική πραγματικότητα, αναδεικνύει την υποτακτική και δουλοπρεπή στάση των, αμετανόητα, εξωνημένων κυβερνώντων της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, οι οποίοι παραδίδουν Γη και Ύδωρ στην παγκόσμια διακυβέρνηση των διεθνοσιωνιστικών τοκογλύφων.
Η εκδήλωση έληξε με εκατοντάδες Έλληνες να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και με την υπόσχεση του Κινήματος για διοργάνωση νέων εκδηλώσεων και ανάληψη μαχητικών δράσεων ενημέρωσης στις περιοχές της Ανατολής Αττικής, διαδίδοντας την ιδεολογία και την πολιτική στάση του Κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Όπως η μάχη του Μαραθώνα ήταν μια νίκη περιφανής, έτσι και η εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας ήταν μια νίκη που στέφθηκε με την θερμή υποδοχή και τα συγχαρητήρια των κατοίκων, μια νίκη κατά του ανθελληνικού και ραγιαδικού συστήματος, που νομίζει ότι θα εκφοβίσει τους Έλληνες Εθνικιστές και τους υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής. Το μήνυμα ακούστηκε απ’ άκρου εις άκρον: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη από τους τέσσερις τοίχους ενός ξενοδοχείου: Η Χρυσή Αυγή ξεχύνεται στους δρόμους, τις πλατείες, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδος, σαν πραγματικό ποτάμι «ζωντανών» ελληνικών ψυχών, το οποίο με τη δυναμική ροή του και την αμείωτη ενεργητικότητα του, θα πνίξει τις όποιες ανθελληνικές, εκφοβιστικές και εκβιαστικές διαθέσεις των πληρωμένων υποτακτικών του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: