Featured Posts

5/9/11

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΑΚΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!





 Χτυπήμενη από γυφτοσκοπιανούς χάκερς και ίσως σε συνεργασία με άτομα από "μέσα" είναι αυτή τη στιγμή η ιστοσλίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 


http://www.ditikimakedonia.gov.gr/

Για το  θέμα το taxalia γράφει: Ευκαιρία είναι, με τη συνεργασία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να μάθουμε ορισμένες πληροφορίες για αυτούς (το χτύπημα δεν ήταν ddos) και αν πιθανώς έχουν έλληνες συνεργάτες και μέσα (γιατί όχι;) σε σελίδες που "χτυπάνε".
 Για να το πούμε πολύ απλά, αναρωτιόμαστε μήπως κάποιοι ανοίγουν κερκόπορτες κ.Σφακιανάκη. Για πάρτε το ζεστά το θέμα...γιατί αυτή τη φορά χτύπησαν κυβερνητική ιστοσελίδα. Αυτή την ώρα (Κυριακή 11.55 μμ) η σελίδα κοσμείται από τη σημαία της FYROM. Πάντως άφησαν το "Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο απο το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και την Ε.Ε.- Γ`ΚΠΣ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας".

Κάποιοι προγραμματιστές που πληρώθηκαν από το δημόσιο δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους πάντως!

'Όπως και νά'χει το ζήτημα είναι ιδιαίτερα ντροπιαστικό και ΜΟΝΟ η "ιδιωτική" πρωτοβουλία μπορεί να ξεπλύνει την ντροπή! Η ώρα είναι περασμένες δώσεκα και το θέαμα θα παραμένει έτσι μέχρι το πρωϊ...

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: