Featured Posts

5/9/11

Συνεχίζοντας δυναμικά...



Ο μήνας Σεπτέμβριος έφτασε, αφήνοντας πίσω του ένα καλοκαίρι γεμάτο δραστηριότητες που έλαβαν χώρα σε όλη την επικράτεια. Από την εθνικιστική κατασκήνωση και τις Θερμοπύλες στην Κ. Ελλάδα, μέχρι και τις πρόσφατες εκδηλώσεις σε Καστοριά και Βίτσι στον ακριτικό Βορρά, η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης έδωσε παντού το δυναμικό παρόν. 

Ο νέος μήνας λοιπόν δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Για ακόμη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. ήταν κατάμεστα, φιλοξενώντας αρκετούς νέους συναγωνιστές, που επισκέφτηκαν τα γραφεία μας για πρώτη φορά. Αρκετοί και οι συναγωνιστές μεγαλύτερης ηλικίας που πλέον συρρέουν κατά δεκάδες, θέλοντας να ενταχθούν στις γραμμές μας αφήνοντας πίσω το αμαρτωλό παρελθόν του εγκλωβισμού μέσα στο δίλημμα του δικομματισμού, ή των εκβιαστικών λύσεων της στήριξης συμβατών με το σύστημα "εθνικιστικών δυνάμεων", που ο χρόνος ο ίδιος απέδειξε ότι επρόκειτο για στυγνούς απατεώνες και τίποτε άλλο.

Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα, δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας προέβησαν σε διανομή εφημερίδων σε κεντρικό σημείο της πόλης, καθιερώνοντας το στίγμα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, εξαπλώνοντας το μήνυμα της εθνικής αντίστασης από γειτονιά σε γειτονιά. Θετικές αντιδράσεις και ενθαρρυντικά σχόλια ήταν για ακόμη μία φορά οι συνοδοί μιας επιτυχημένης δράσης, μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί.

Ο νέος μήνας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, θα είναι απαιτητικοί. Η χθεσινή ημέρα ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα, όπως την ονειρευόμαστε...

Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: