Featured Posts

13/9/11

Γέμισε με Εθνικιστές και γαλανόλευκες η πλατεία της Ραφήνας



Δεν τους πέρασε! Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την Μάχη του Μαραθώνα στη κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι του κινήματος έδωσαν μία ηχηρή απάντηση σε όσους προσπάθησαν να ματαιώσουν την σημερινή εκδήλωση. Οι κάτοικοι βρέθηκαν κοντά μας δίνοντας δυναμικό παρόν  στη πρώτη Εθνικιστική εκδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Οι ομιλητές της εκδήλωσης καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Μετά την ιστορική αναφορά που έκανε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης στη Μάχη του Μαραθώνα, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκος ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της Μάχης του Μαραθώνα σε παραλληλισμό με την Εθνική προδοσία που διαπράττουν οι σημερινοί κυβερνώντες  παραδίδοντας Γη και Ύδωρ στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Η εκδήλωση έληξε με εκατοντάδες Έλληνες να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και με την υπόσχεση πως θα ξαναβρεθούμε στο πλευρό τους. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους «σκληρούς» αντιφασίστες (πάλεψαν μόνοι τους ενάντια σε πολυάριθμους… τοίχους και τζάμια, τα ξημερώματα!) που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρεθούμε στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας αντί για το ξενοδοχείο.Περισσότερα για την αποψινή εκδήλωση στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: