Featured Posts

5/9/11

Φυλετικός Κοινωνισμός, μια οργανική συνωνυμία (μέρος γ')




Τώρα ας θέσουμε το αντίστροφο ερώτημα: υπάρχει πολυφυλετικός σοσιαλισμός; Αν δεν μπορεί να υπάρξει, τότε ο σοσιαλισμός είναι φυλετικός, άρα οι αναρχικοί και οι κομμουνιστές ψεύδονται ή αυταπατώνται με μαρξιστικές νοητικές παγίδες προς όφελος του καπιταλισμού. Ο κοινωνισμός προϋποθέτει πρώτα από όλα την ύπαρξη κοινότητας, όχι απλά συνόλου ατόμων. Ο άνθρωπος πλέον έχει αποδειχθεί από τη σύγχρονη επιστήμη ότι φέρει γενετικές (δηλαδή φυλετικές) εγγραφές, οι οποίες κυρίως καθορίζουν τη συμπεριφορά του, η οποία βέβαια συνδιαμορφώνεται και από την προσαρμογή στην περιβαλλοντική επίδραση και όταν λέμε περιβάλλον δεν εννοούμε μόνο το φυσικό περιβάλλον (το οποίο είναι αλλοιωμένο ούτως ή άλλως στις πόλεις) αλλά και το πολιτιστικό. Οι άνθρωποι είναι σχεδιασμένοι να δημιουργούν ισχυρούς πολιτιστικούς δεσμούς, να επικοινωνούν και να συνάπτουν κοινωνικές ή σεξουαλικές σχέσεις με άτομα με μεγάλη γονιδιακή συγγένεια, δηλαδή με άτομα της φυλής τους. Άλλωστε ο πολιτισμός είναι επιφαινόμενο των γονιδίων και οχι το αντίστροφο, αφού οι άνθρωποι κάνουν πολιτισμούς, ενώ τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά δεν κληρονομούνται. Ο λόγος που η φύση κάνει αυτή την επιλογή δεν είναι απόλυτα γνωστός, πάντως κατά την εξελικτική διαδικασία προτιμούν πάντοτε τα άτομα όλων των ειδών να εμφανίζουν κοινοτική συμπεριφορά με άτομα με τα οποία έχουν κοινή καταγωγή.
Είναι λοιπόν σαφές όχι μόνο από βιολογική άποψη αλλά και από ιστορική, ότι η έννοια της κοινότητας και το συναίσθημα του ανήκειν σε μια κοινότητα προϋποθέτει κοινή καταγωγή ή οποία εγγυάται τους πολιτιστικούς και πνευματικούς δεσμούς μεταξύ των ατόμων της κοινότητας. Δεν υπάρχουν πολυφυλετικές κοινότητες, μόνο πολυφυλετικά σύνολα ατόμων, γι αυτό και μόλις έφυγε η μπότα του κομμουνισμού από τα πρώην κομμουνιστικά κράτη αυτά διασπάστηκαν σε εθνικά όπως θα ξαναγίνουν εθνικά τα πολυφυλετικά καπιταλιστικά κράτη μόλις αποτινάξουμε τη μπότα του καπιταλισμού!

Άλλωστε τα περισσότερα κομμουνιστικά κράτη ήταν ταυτόχρονα και εθνικά ενώ όσα αποτελούνταν από χωρισμένες ευρωπαϊκές κοινότητες (πχ Τσεχοσλοβακία) χωρίστηκαν ειρηνικά και μόνο εκεί που η κομμουνιστική διαστροφή είχε ανακατέψει πληθυσμούς είχαμε πόλεμο (Γιουγκοσλαβία) παρά το γεγονός οτι οι Ευρωπαϊκοί λαοί φυλετικά ως εκ τούτου και πολιτιστικά είμαστε συγγενείς! Φανταστείτε στην καπιταλιστική Ευρώπη που είναι γεμάτη Ασιάτες και Αφρικανούς...

Αφού λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει πολυφυλετική κοινότητα, δεν μπορεί να υπάρξει και πολυφυλετικός κοινωνισμός. Τι μένει λοιπόν από την κομμουνιστική προπαγάνδα που μονοπωλεί το σοσιαλισμό; Μένει αυτό που εγώ ονομάζω "ταξικός ατομισμός", όμοιος με αυτόν των καπιταλιστών. Δηλαδή η επίτευξη των ατομικών στόχων πχ να πετύχουμε ένα καλύτερο μεροκάματο, εμείς ας πούμε οι εργάτες από όλες τις φυλές, μέσα από ένα κράτος υπηρέτη των συμφερόντων μας ακριβώς όπως και οι καπιταλιστές κάνουν τώρα. Μέσω της ένωσης απλά φτιάχνεται μια συμμαχία ατόμων με κοινά επαγγελματικά συμφέροντα. Όταν βέβαια ο πρώην εργαζόμενος λάβει κάποια θέση ευθύνης και εξουσίας στον κρατικό καπιταλισμό που έχει διαμορφωθεί στο κομμουνιστικό σύστημα, πλέον δεν ανήκει στην προηγούμενη τάξη, δεν έχει δεσμούς αίματος και πολιτισμού με το πολύχρωμο σύνολο των υφισταμένων του και γίνεται ο νέος κρατικός τους δυνάστης. Έτσι νομοτελειακά περνάμε σε μια νέα τάξη καπιταλιστών – κομισάριων! Ο κομμουνιστής θέλει να εξυπηρετηθεί από το σύνολο με βάση το κοινό συμφέρον γι αυτό και εγκαταλείπει την τάξη του όποτε τον συμφέρει, ενώ ο εθνικοσοσιαλιστής υπηρετεί την κοινότητά του με χαρά γιατί τα παιδιά της κοινότητας είναι αδέρφια με τα δικά του παιδιά, αυτά που έχει ή θα αποκτήσει. Ο δεσμός αίματος είναι η μόνη εγγύηση για τον σοσιαλισμό.

Τελειώνοντας σύντροφοι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τον κόπο που κάνατε να διαβάσετε ένα τόσο εκτενές άρθρο, χωρισμένο σε τρία μέρη. Προσπάθησα να φωτίσω το θέμα από τη επιστημονική πλευρά, που είναι πιο οικεία και πιο κοντά στα ενδιαφέροντά μου. Βέβαια και μια πιο φιλοσοφική θεώρηση σίγουρα θα ήταν αναγκαία από κάποιον ή κάποιους που κινούνται περισσότερο στον χώρο της φιλοσοφίας καθώς και από συναγωνιστές με εξειδικευμένες γνώσεις οικονομικών που δεν διαθέτω. Ο λόγος που έγραψα αυτό το άρθρο είναι ένας και μόνο. Βαθιά μέσα μου αισθάνομαι ότι έχουμε δίκιο όσο κανείς άλλος. Η απόδειξη της ορθότητας των ιδεών μας είναι ότι αυτή η ορθότητα είναι διαισθητικά προφανής σε κάθε ευγενή νου.

Με τιμή,
Μαυρομετωπίτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: