Featured Posts

11/8/11

New York Times για Χρυσή Αυγή




Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η επιρροή της στην ελληνική κοινωνία αποτελεί φαινόμενο με διεθνή απήχηση.
Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στα γραφεία μας ανταποκρίτρια του ΒΒC και προχθές δημοσιεύθηκε μία ακόμη αναφορά στο Κίνημά μας, αυτή τη φορά από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας New York Times. Την ίδια ώρα στα διεφθαρμένα ελλαδικά ΜΜΕ είναι απαγορευμένη ακόμα και η αναφορά του ονόματος Χρυσή Αυγή.
 «Λιγότερη δημοσιότητα στα ΜΜΕ λαμβάνουν τα τεράστια ποσοστά εγκληματικότητας σύμφωνα με τα στατιστικά της αστυνομίας οι ληστείες έχουν διπλασιαστεί απο το 2008 ως το 2010 οι δολοφονίες αυξάνονται σταθερά και λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται κυρίως από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυξάνονται τα εγκλήματα με θύτες και θύματα μετανάστες ενώ ακροδεξιές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή επιμένουν στην απέλαση όλων των μεταναστών. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ότι: Η Χρυσή Αυγή δε δρα ποτέ παράνομα και δεν επιτίθεται σε τεμένη αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων δε καταδικάζει τέτοιες πράξεις».
 Το αφιέρωμα των Times της Νέας Υόρκης στην αυξημένη εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση στην πόλη των Αθηνών. Η φωτογραφία αριθμός 7 που συνοδεύει το κείμενο ελήφθη στα κεντρικά μας γραφεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: