Featured Posts

17/8/11

Από τον σημερινό "Καιάδα"...στον Αυριανό "Παρθενώνα".


Οι επιπτώσεις του καπιταλιστικού μοντέλου όπου γίνεται εφαρμογή τα τελευταία 35 χρόνια στην Πατρίδα μας, μέσα από το δούλο του, τη λεγόμενη "δημοκρατία", μας έφερε ως εδώ,στα σημερινά μας χάλια,στη σημερινή μας κατάντια.
  Οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" αποδείχθηκαν ο σύγχρονος Εφιάλτης, όπου στο όνομα του, πίνει νερό η Παγκόσμια Τάξη.


Λακέδες και κίναιδοι, που για την προσωπική τους αυτοϊκανοποίηση και την αυτοανάδειξης πρόδωσαν έναν ολόκληρο λαό. Την ίδια τους τη Μητέρα - Πατρίδα.
Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με δαύτους γιατί έχουνε ήδη Κριθεί....
Αξίζει όμως να ασχοληθεί κάποιος με όλον αυτόν τον όχλο, όπου απρόσωπα πίσω από το σύμπλεγμα του Καθεστώτος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ψηφίζουν και βγάζουν κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα , είτε άθελα είτε ηθελημένα, να διατηρούν και να συντηρούν το καρκίνωμα στην Πατρίδα μας.
Μέσα από τον απαίδευτο όχλο της ψήφους και της καλοπέρασης, μπορέσαμε σε λίγα μόλις χρόνια να καταστρέψουμε μια πανίσχυρη χώρα που ο ρόλος της από όλες τις απόψεις-σκοπιές, είναι καθαρά ηγετικός και ηγεμονικός.
Ένας Αυτοκρατορικός λαός έγινε το σκουπίδι και το κλωτσοσκούφι ορισμένων χαφιέδων και απάτριδων ανά Γης.
   Όλα αυτά βέβαια, είναι φυσικό επακόλουθο της σύγχρονης και τεμπέλικης ζωής που μας έφεραν κάποιοι για το "καλό μας", με γνώμονα βέβαια και πάντα, το καλό της "Δημοκρατίας".
Άνθρωποι ρηχή και πραγματικά "μικροί" , βγάζουν αφεντάδες που είναι κομμένοι και ραμμένοι για τη γούνα τους και αν διαφωνείς μαζί τους, είσαι κίνδυνος για τη "Δημοκρατία τους" και χαρακτηρίζεσαι αμέσως ως ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ. 
Τιμή μας δηλαδή....
Η διαφύλαξη και η παράδοση στα παιδιά μας(που είναι ακόμη αγέννητα λόγο της "Δημοκρατίας τους") μιας τέτοιας ιστορικής και σημαντικής χώρας, είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός και έπειτα ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα.
Και για τα παιδιά μας,τη Νεολαία του Αύριο, θα φροντίσουμε να παραδώσουμε έναν αντίστοιχο Παρθενών και όχι έναν....Καιάδα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 
Εάν δεν υπάρξει εθνική πολιτική αντεπίθεσης στη χώρα σύντομα, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα εξαφανιστούμε στα επόμενα 30 χρόνια.
Αυτό που δεν κατάφεραν όλοι οι εισβολείς της Ελλάδος, θα το καταφέρουμε μόνοι μας.
Μια ζωή των άκρων αυτοί οι Έλληνες....

Ευάγγελος Dexter

1 σχόλιο:

GEORGE είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ: ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.facebook.com/media/set/?id=100002634385682&frecId=false&qn=1313566023&tid=270153536331714&success=58&failure=0&set=oa.270175016329566 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ... ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;