Featured Posts

20/8/11

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 20-8-2011 . 

Η ιδέα του Ελληνισμού είναι η κορυφαία έκφραση της φυλετικής μας ψυχής. Είναι ο κόσμος μας ολόκληρος συμπυκνωμένος σε μια έννοια που αποτυπώνει τη βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία μας ταυτόχρονα μέσα από μια σχέση μυσταγωγική. Η Ιδέα του Ελληνισμού αποτελεί τον υπέρτατο νόμο της Φυλής μας και την ιερότερη αποστολή του εκπολιτισμού του κόσμου μας. Είναι η γλώσσα μας, η Πίστη μας, το Αίμα που ρέει στις φλέβες μας, ο Ελληνικός Πολιτισμός μας, η Λευκή Φυλή μας.
Ο Ελληνισμός μας είναι το σύστημα των κανόνων της ζωής που προκαθορίζουν τον βηματισμό του Έλληνα στην πίστη και την αφοσίωση με αίσθημα ταπεινώσεως και αυτοθυσίας στην Πατρίδα και τον φυλετικό αδελφό. Και συνάμα το άθροισμα σκληραγωγήσεως και πολιτισμικής υπεροχής στην διαμόρφωση ακατάλυτης κοινωνίας πρότυπο και ηγεμών της οικουμένης. Και ακόμη η ασφαλής δύναμη ήθους και δικαίου που δημιουργεί εικόνες ελληνισμού στο διάβα της.
Η Ιδέα του Ελληνισμού απεικονίζεται στα ιερά σύμβολα της φυλής μας. Σύμβολα που κουβαλούν επάνω τους ολάκερη την ιστορία της πατρίδος και για τα οποία ο Έλληνας δίνει τις πιο σκληρές και αιματοβαμμένες μάχες του γιατί φέρουν βαριά προγονικά ίχνη και εντολές ισόβιες για τις επόμενες γενιές Ελλήνων. Τα λάβαρα του Ελληνισμού μας είναι Ζωντανές Αξίες κι έχουν όλα τους μια ιστορία να διηγηθούν. Ιστορία για την Ελευθερία, την δύναμη της Πίστης, την πίστη της Ελληνικής Δύναμης, την Αντρειοσύνη, τη Δόξα, την Τιμή.
Οι σημαίες του Ελληνισμού, οι ύμνοι, τα τραγούδια και οι συμβολισμοί της Ελληνικής Φυλής μιλούνε για αγώνες και μεγαλεία. Για τη θέληση του Έλληνα να περπατά με το βλέμμα ψηλά και το δεξί χέρι υψωμένο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τη Θεία Πρόνοια και το ηλιακό φως που χαρίζει με ευεργετική καλοσύνη η ελληνική φύση.
Τα εμβλήματα του Ελληνισμού ακολουθούν το βηματισμό του Έλληνα ως ένσαρκος σύντροφος, συνδημιουργός και συμπολεμιστής μαζί. Και υπό αυτή την έννοια δεν τα εγκαταλείπουμε ποτέ στα χέρια ανάξιου και βάρβαρου υπάνθρωπου. Αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της Ελληνικής Φυλής που χαράζουν την παράταξη νικηφόρας επέλασης και δίνουν το ρυθμό μαζί με τον σαλπιγκτή. Να ηχούν οι σάλπιγγες και σιμά να ξεδιπλώνονται τα λάβαρα του έθνους στον αγέρα. Έτσι ταιριάζει στον Ελληνισμό και έτσι πάντα πρέπει να είναι.
Σήμερα οι ελληνόφωνοι βάρβαροι που έχουν σφετεριστεί την εξουσία της Πατρίδος μας έχουν βαλθεί να συκοφαντήσουν και να τσαλακώσουν την Ιδέα και τα Σύμβολα του Ελληνισμού. Να ακυρώσουν προσταγές Ελληνικής Νίκης και ύμνους επαινετικούς Ελληνικής Ανδρείας.
Απαγορεύουν λοιπόν τους ύμνους και τα πατριωτικά τραγούδια. Σκαρφίζονται την υποστολή και επιθυμούν την αλλαγή της Ελληνικής Σημαίας. Λοιδορούν την Πίστη των Ελλήνων. Βαφτίζουν τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο σε σβάστικα. Κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι ο αγκυλωτός σταυρός ήταν σύμβολο της ηλιακής θεότητος του Απόλλωνα που κοσμούσε μέχρι και τις φανέλες του αθλητικού σωματείου Απόλλωνα Σμύρνης, μετέπειτα Απόλλωνα Αθηνών, έως τις αρχές του εικοστού αιώνα. Στιγματίζουν ως ξένο τον ελληνικότατο δωρικό χαιρετισμό με το δεξί χέρι προτεταμένο.
Θέλουν να σπείρουν στους Έλληνες τον φόβο και την αποστροφή απέναντι στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό όπως ακριβώς κάνουν και με την αναγόρευση του μαιάνδρου σε σβάστικα. Θέλουν να αποστρέψουν το βλέμμα του ελληνικού λαού από την Ιδέα του Ελληνισμού. Από την Ιδέα του Έθνους, της Φυλής, του Λαού, του θριάμβου της Φυλετικής Ψυχής, της Ελληνικής Νίκης. Χτυπούνε οι νεοταξίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και τα ελληνόφωνα τσιράκια τους τα σύμβολα του Ελληνισμού και τη Φωνή της Φυλής για να μην έρθει η κάθαρση και έπειτα η Αναγέννηση του Ελληνισμού.
Η άνοδος όμως του Ελληνισμού δεν θα ανακοπεί. Τα Σύμβολα και η Ιδέα του Ελληνισμού θα φέρουν στην ελληνική εξουσία τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό με τα Σύμβολα της Φυλής μας αναπεπταμένα. Διότι όσοι πολεμούν τον Εθνικοκοινωνισμό και τα Σύμβολα του Ελληνισμού πολεμούν τον ίδιο τον Ελληνισμό.
Αλλά τα Σύμβολα και η Νίκη του Ελληνικού Έθνους δεν προσφέρονται για πολιτικά και συστημικά παιχνίδια. Είναι ταγμένα να φρουρούν και να φωτίζουν το δρόμο του Ελληνικού Γένους στα υψηλά του πεπρωμένα. Μπροστά για τη Νίκη Ελληνισμού και Εθνικοκοινωνισμού με τα λάβαρα να κυματίζουν και το τραγούδι να παινεύει Ελλάδα
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: