Featured Posts

28/8/11

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΛΙ......ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Οι Αλβανοί καίνε την Ελλάδα! ...Μου την κάρφωσε...» λέει ο εμπρηστής

Σχεδόν βέβαιη είναι ασφάλεια και Πυροσβεστική, ότι ο  ΑΛΒΑΝΟΣ που συνελήφθη χθες , είναι υπαίτιος για όλες τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε Ευηνοχώρι και Γαβρολίμνη...
τις τελευταίες μέρες, καίγοντας χιλιάδες στρέμματα.
Άφωνοι έχουν μείνει οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου και της Πυροσβεστικής, από την στάση του 38χρονου Αλβανού, που έχει ήδη ομολογήσει τέσσερεις εμπρησμούς σε περιοχές των δήμων Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.
Να θυμίσουμε πως ο δράστης μετά από έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας του Μεσολογγίου και ανακρινόμενος ομολόγησε τέσσερεις συνολικά εμπρησμούς και συγκεκριμένα:
1. Ότι στις 22 Αυγούστου, στις 3 το μεσημέρι χρησιμοποιώντας αναπτήρα και χαρτί, έβαλε φωτιά στην περιοχή Αηδόνι Τρικόρφου
2. Στις 24 Αυγούστου, έβαλε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ρερέσι Ναυπακτίας, στα όρια με την Φωκίδα, χρησιμοποιώντας αναπτήρα αυτοκινήτου και χαρτί.
3. Στις 25 Αυγούστου το μεσημέρι , έβαλε φωτιά στην θέση Πλατανιάς Γαβρολίμνης, την ίδια μέρα που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Καλυδώνα. Η φωτιά αυτή είχε σβήσει γρήγορα
4. Ότι χθες 26 Αυγούστου, λίγο πριν τις 11 το πρωί, έβαλε φωτιά και πάλι στην θέση Πλατανιάς , κοντά στο γήπεδο της Γαβρολίμνης, φωτιά που χθες προκάλεσε μεγάλη καταστροφή και ακόμη καίει
5. Ο Αλβανός, σύζυγος Ελληνίδας που διαμένει στο Ευηνοχώρι και έχει αποκτήσει από τους δυο γάμους του συνολικά πέντε παιδιά, υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αν και η κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, τουλάχιστον απ’όσους τον γνωρίζουν και γενικά από τον τρόπο που ζούσε.
Κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για μικροκλοπή.
Αστυνομία και πυροσβεστική θεωρούν βέβαιο πως ο συλληφθείς είναι υπαίτιος και για τις πυρκαγιές σε Καλυδώνα και Πλευρώνα, που προκάλεσαν την μεγάλη καταστροφή στον Άγιο Θωμά και γι’αυτόν τον λόγο συλλέγονται πληροφορίες και στοιχεία, ώστε να «δέσει» η υπόθεση.
Ο 38χρονος, θα παραδοθεί από την Ασφάλεια Μεσολογγίου στο ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, που θα συνεχίζει τις έρευνες και έχει την ευθύνη της προανάκρισης.
agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: