Featured Posts

4/8/11

Ο Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, σε προγραμματισμένη εκδήλωση στην Καβάλα






Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 2 Αυγούστου, σε γνωστή αίθουσα, στην πόλη της Καβάλας, προγραμματισμένη εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, παρουσία του Γ.Γ., συναγωνιστή Νικολάου Μιχαλολιάκου, καθώς και εκπροσώπων του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος. Ας σημειωθεί πως για την εν λόγω εκδήλωση δεν προηγήθηκε καμία σχετική αναγγελία, από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής, στο περιφερειακό ιστολόγιο, την κεντρική ηλεκτρονική εφημερίδα του Λαϊκού Συνδέσμου ή κάποιο τοπικό ΜΜΕ. Το Κίνημά μας απηύθυνε -αποκλειστικά σε προσωπικό επίπεδο- προσκλήσεις και παρά το καθημερινόν κι εργάσιμον της ημέρας, μέσα στην καρδιά θέρους και διακοπών, πλείστοι φίλοι και συναγωνιστές τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.




Τον συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο καλωσόρισε και προλόγισε εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διοίκησης του Λαϊκού Συνδέσμου Αν. Μακεδονίας, ο οποίος στο ξεκίνημα της εισήγησής του εξέθεσε με ευσύνοπτο και περιεκτικό τρόπο τις τρέχουσες -ζοφερότατες- εξελίξεις στην πατρίδα μας. Μίλησε, επίσης, για την αξία του αγώνα, για να καταλήξει θυμίζοντας πως πάντοτε, εις τον Αιώνα τον Άπαντα, κάθε μεγάλη ελπίδα του ανθρώπου, γεννιέται μέσα από μια εξ ίσου μεγάλη απελπισία.
Στην συνέχεια, και μέσα σε θερμότατο και παρατεταμένο χειροκρότημα, τον λόγο έλαβε ο Γ.Γ του Κινήματος, ο οποίος αναφέρθηκε σε ζητήματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από μέρους του στα οικονομικο-πολιτικά θέματα της επικαιρότητας, δηλαδή το άνευ όρων ξεπούλημα της πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Παράλληλα, κατήγγειλε με δριμύτητα την συμπαιγνία των μεγάλων κομμάτων (συμπεριλαμβανομένων και των επονομαζόμενων «εξαπτέρυγων») με τα Μ.Μ. «Ενημέρωσης» στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ούτως ώστε να  σφηνωθεί η ιδέα ότι οι πλέον επαίσχυντες και προδοτικές συμφωνίες αποτελούν επιτυχημένη λύση. Κατόπιν, ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στηλίτευσε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο τον πόλεμο της σιωπής των μέσων «ενημέρωσης», όπου είτε δεν εμφανίζουν το Κίνημά μας στις δημοσκοπήσεις τους είτε παρουσιάζουν τα ποσοστά μας καταφανώς κουτσουρεμένα …«για να μην δημιουργείται κλίμα». Παρενθετικά, αναφέρθηκε και στο γεγονός εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από τη μεριά τοπικού τηλεοπτικού διαύλου, για μια προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξη, που όμως στη συνέχεια ματαιώθηκε, λόγω …έναρξης της θερινής περιόδου και της διακοπής του κύκλου συγκεκριμένων εκπομπών στο εν λόγω κανάλι.
Επίσης, ο συναγωνιστής Νίκος Μιχαλολιάκος έδωσε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης να του θέσουν ποικίλα ερωτήματα, σε μια διαδικασία που διήρκησε αρκετές ώρες, ακόμα και μετά το πέρας της ομιλίας του, μια και ο κύριος όγκος των παρισταμένων στην εκδήλωση, λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού που επικρατούσε, δεν αποχωρούσε  από τον χώρο!
Τέλος, ας σημειωθεί πως μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη ομιλία του ο Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου παρέμεινε στην Καβάλα πραγματοποιώντας συνδιασκέψεις με την τοπική διοίκηση του Κινήματος, καθώς και πλήθος επαφών και συναντήσεων  με φίλους και υποστηρικτές, μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαιτέρως ενθουσιώδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: