Featured Posts

1/8/11

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ;


Με αφορμή την επιχείρηση του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών, ανοιχτά της Κρήτης και την περισυλλογή 52 συνολικά Αφγανών και Σύριων, καθώς επίσης και τον εντοπισμό 138 λαθρομεταναστών ανοιχτά των Κυθήρων, εύλογα γεννιούνται προβληματισμοί σχετικά με το κράτος εν κράτει που δημιουργείται με την συσσώρευση αλλοδαπών, αμφιβόλου πνευματικού επιπέδου και ψυχισμού , και τα προβλήματα που επιφέρουν στην κοινωνία μας. Τα νησιά και η επαρχία ασφυκτιούν απʼ τον υπέρογκο αριθμό αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τις περιοχές αυτές , σε συνδυασμό με την απουσία ελληνικού πληθυσμού. Άμεσο επακόλουθο είναι να παρασιτεί και να πολλαπλασιάζεται ανάμεσα μας ένας μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, με εκ διαμέτρου αντίθετη κουλτούρα απʼ την δική μας, η οποία δυσχεραίνει και καθιστά ανέφικτη την ενσωμάτωση τους, καθώς επίσης και την αρμονική συμβίωση τους με τους Έλληνες . Οι συνέπειες είναι πασιφανείς: παρεμπόριο, αύξηση εγκληματικότητας και ούτω καθεξής.
«Αγών ου μένει άνδρας λελειμμένους» όπως είχε αναφέρει ο Αισχύλος, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για περαιτέρω ολιγωρία. Βαλλόμεθα πανταχόθεν, στοχεύοντας την ομοιογένεια του Έθνους καθώς και στην ενσωμάτωση αλλότριων ηθών και εθίμων, συνεπώς πρέπει να αντιδράσουμε, γεγονός που δεν χωράει άλλη καθυστέρηση , ούτε και ανοχή. Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, που ενισχύουν την ανεργία, αυξάνουν την εγκληματικότητα και καταβαραθρώνουν την ελληνική οικονομία.
Ή θα βρούμε τον δρόμο, ή θα τον φτιάξουμε οι ίδιοι, για την εξυγίανση του Έθνους, της οικονομίας και την διάδοση του ελληνικού ιδεώδους . Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, τέρμα οι κωλυσιεργίες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: