Featured Posts

27/7/11

Αγωνιστική Συνδιάσκεψη Π.Ο. Δ. Μακεδονίας



Με ιδιαίτερη αισιοδοξία ολοκληρώθηκε η προ ημερών έκτακτη συνδιάσκεψη της Περιφερειακής Οργάνωσης Δ. Μακεδονίας, καθώς τους τελευταίους μήνες παρατηρείται στους εκεί νομούς έντονη δραστηριότητα των Τοπικών Πυρήνων της Χρυσής Αυγής.

Σε κεντρικό σημείο της Καστοριάς και με τη συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών,ο υπεύθυνος του Πυρήνα Καστοριάς έκανε μία σύντομη ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το ρόλο του Κινήματος μέσα σε αυτές και επικεντρώθηκε στη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, που, ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις, το έρεισμα στις τοπικές κοινωνίες είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο.

Αργότερα το λόγο έλαβε ο Περιφερειάρχης Β. Ελλάδος, Νίκος Χρυσομάλλης, ο οποίος κάλεσε όλους τους συγκεντρωμένους να παραμείνουν σε εγρήγορση και επανέλαβε πως η άνοδος του Κινήματος δεν οφείλεται σε τυχαίους παράγοντες, αλλά στον ανιδιοτελή αγώνα των μελών και των φίλων, που σχεδόν καθημερινά προβαίνουν σε ενημερωτικές εκστρατείες σε όλη την Ελλάδα. Η συνδιάσκεψη έληξε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: