Featured Posts

31/7/11

Εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης – Ομιλία Γ.Γ. Χρυσής Αυγής




Χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης. Ο καύσωνας και το γεγονός ότι ευρισκόμεθα μέσα στην καρδιά του θέρους δεν στάθηκαν αρκετά για να εμποδίσουν την προσέλευση αρκετών συναγωνιστών και συναγωνιστριών. Τα γραφεία μας ήταν κυριολεκτικά κατάμεστα. Πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Συναγωνιστής Τσακίρης, ο οποίος επισήμανε την διαρκή και συνεχώς κλιμακούμενη δράση του Κινήματός μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, από την Θράκη και την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη.
Υπενθύμισε την πρόσφατη εκδήλωση στις Θερμοπύλες όπου υπήρχε η μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων ετών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης.
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, ο οποίος ενημέρωσε τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες για την οργανωτική εργασία η οποία πραγματοποιείται σε όλη την επικράτεια και δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα λάβει οπωσδήποτε μέρος στις εκλογές είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει αυτό σε ορισμένους.
Κατήγγειλε με σφοδρότητα το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο το οποίο έχει οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό σε ομηρία και είπε ότι η Χρυσή Αυτή είναι ένα Κίνημα Λαϊκό, Εθνικό και Επαναστατικό. Και όποιος πιστεύει ότι είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, δεν τον θέλουμε και καλύτερα να μείνει σπίτι του. Κατονόμασε επίσης τις πηγές τις λασπολογίες κατά του Κινήματός μας και κάλεσε άπαντες σε αγωνιστική εγρήγορση.
Στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν ζητήματα της καθημερινότητος για τα οποία πολλές φορές μας ερωτούν οι συμπατριώτες μας και πρέπει να έχουμε απαντήσεις. Χαρακτηριστικά είπε ότι αποτελεί παγκόμια πρωτοτυπία να χρεωκοπεί μία χώρα την ίδια ώρα που οι τράπεζες της είναι εξαιρετικά κερδοφόρες! Αυτό όπως τόνισε είναι εντελώς παράδοξο και δείχνει ότι η οικονομική κρίση είναι τεχνητή και κατασκευασμένη. Επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα από πολλές πλευρές και ότι εάν είχε μία εθνική ηγεσία θα ήταν όλα διαφορετικά.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και νέες εγγραφές μελών του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: