Featured Posts

29/7/11

Κλιμάκιο της κεντρικής διοικήσεως της Χρυσής Αυγής στην Λαμία




Κλιμάκιο της Κ.Δ. της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011 τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Λαμίας. Τους συναγωνιστές από την Αθήνα υποδέχθηκε και προσφώνησε ο υπεύθυνος της τ.ο. συναγωνιστής Απόστολος Γκλέτσος.
Παρόντες στην συνάντηση, η οποία είχε οργανωτικό χαρακτήρα και συναγωνιστές από την Ιτέα, την Λάριμνα, τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή. Οι συναγωνιστές της περιοχής της Φθιώτιδας επισήμαναν τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής όπως είναι η ανεργία, όπου έχει φθάσει η κατάσταση στο σημείο για να διοριστεί κανείς ακόμη και σε εργοστάσιο να κάνει αίτηση στην οποία να δηλώνει ποιος βουλευτής τον προτείνει…
Όλα τα εργοστάσια που υπήρχαν στην περιοχή έχουν κλείσει ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις κομματικών τυχοδιωκτών, που μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους για τις οποίες είχαν πάρει γενναία επιδότηση από τον Ελληνικό λαό σε Σκόπια, Τουρκία και Αλβανία. Μεγάλο το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα και σε αυτήν την περιοχή.
Ο διάλογος υπήρξε γόνιμος, ενώ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές για την ενδυνάμωση του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής. Δεν έλειψαν και οι καταγγελίες για κάποιους θλιβερούς κομματάρχες αστικών κομμάτων της κεντροδεξιάς, οι οποίοι διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή είτε δεν θα συμμετέχει στις εκλογές, είτε ότι θα βοηθήσει το άλφα ή βήτα κόμμα! Ο Γ.Γ. διευκρίνισε ότι η νίκη είναι κοντά και κάλεσε όλους τους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες σε αγώνα για την δικαίωση της εθνικής και κοινωνικής ιδέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: