Featured Posts

29/6/11

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ, λέμε εμείς οι Έλληνες.



Το 1204 με τον πάπα σας* καταστρέψατε την Αυτοκρατορία μας. Εσείς φέρατε τον τούρκο λίγο ιστορικό χρόνο αργότερα. Το 2010 με τον νέο “πάπα” σας θέλετε πάλι να μας φέρετε τον σύγχρονο τούρκο. Μην αναλύσουμε ποιός είναι ο τούρκος. Ο τούρκος είναι πάντα ο τούρκος. Εσείς αναλόγως τον υλοποιήτε. Ο τούρκος από μόνος του είναι αμελητέος. Το σημείωμα τούτο γράφεται στην απλωσιά του Ελληνικού Κάμπου, μακριά από σκοτεινές στοές, λέσχες και εταιρίες. Έχει δύο αποδέκτες: 1ον τους υπηρεσιακούς αναγνώστες και 2ον τον πλαδαρό στον πολιτικό του λόγο και όχι μόνο υπουργό Βενιζέλο.
Ερώτημα: α) Υπουργέ Βενιζέλε, επιχειρείς ένα γύρισμα του χρέους περίπου 300δις (2010) από άυλο προς ιδιώτας και τράπεζες σε ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ προς κράτη ακριβώς άλλων 300δις με τα μνημόνια. Ναι ή όχι; Οι Έλληνες σου λένε ΝΑΙ, αυτό κάνεις. Υποθηκεύεις το υλικό κράτος (άρση εθνικής κυριαρχίας – ασυλίας) για να αφανίσεις το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
(Σχετικά άρθρα μνημονίου έχουν επανειλημμένως γραφεί στη “Χρυσή Αυγή” – έντυπα και ηλεκτρονικά, αλλά και στην εφημερίδα “Παρόν”, όπως και από τους καθηγητές Κασιμάτη και Μπέη, ο οποίος εν ειρήσθω παρόδω είπε ότι είχε ως μαθητές τους δύο συνταγματολόγους υπουργούς (Βενιζέλο – Λοβέρδο) εκ των οποίων τον έναν ούτε θέλει να τον βλέπει! Διευκρίνησε υπουργέ Βενιζέλε σε ποιόν αναφέρετε. Αρκετά όμως μαζί σου υπουργέ Βενιζέλε. Βγάλε πάντως από το μυαλό σου ένα σύγχρονο 1204. Και κάτι ακόμα. Διεμήνυσε στους ομότεχνους σου της κυβερνητικής επιτροπής για το πως νιώθουν οι “αγανακτισμένοι” στις πλατείες. Νιώθουν όπως οι Έλληνες πρόγονοι μας έξω από τα τείχη της ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ. Αναφέρομαι βεβαίως στους Έλληνες της ΕΠΑΝΩ πλατείας και όχι στους ποικιλόχρωμους “συντριβανάτους” πολίτες της κάτω πλατείας. Εμείς θέατρο δρόμου δεν βλέπουμε ούτε από εναλλακτικές κουζίνες τρώμε. Έχουμε τα δικά μας και είμαστε και ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
β) Όλοι εσείς οι πρόθυμοι Καμπουρολιριτζοπρεντετέρηδες δεν βαρεθήκατε να παρουσιάζετε την ακατάσχετη και πλαδαρή λογοδιάρροια του παραπάνω υπουργού σας ως πολιτική ευφράδεια; Δεν βαρεθήκατε να φουσκώνετε το IQ του παραπάνω υπουργού σας; Μα όταν το συλλογικό IQ του Έλληνα ερχότανε, το I-κιούλι του υπουργού σας ακόμη πήγαινε. Δοκιμάστε τον μια φορά και με ΑΛΛΟΥΣ παίκτες μέσα στην αρένα. Είναι θλιβερό το θέαμα του Βενιζέλου (να) – Τρέμη. Δεν πρέπει όμως να αφήσουμε ασχολίαστο και τον βοηθό του, τον πολιτικό “γίγαντα” υφυπουργό Οικονόμου. Αυτόν τον θλιβερό πασοκιστανό πολιτικό κολοτούμπα. Αυτός που είχε σαν μέγιστη πολιτική φιλοδοξία να αντικαταστήσει τον πολιτικό “ογκόλιθο” και “γίγαντα” της πολιτικής σκέψης Κουσελά. Ο οποίος στην ιεραρχία του πολιτικού γίγνεσθαι ήταν πάντοτε “και Κουσελάς”.
ΥΓ1: Για εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες Εθνικιστές, το όνομα του “καθεμοιανού” πάπα είναι αδιάφορο. Αυτός ήταν το Res 179.
ΥΓ2: Το ίδιο ισχύει και για τον σύγχρονο πάπα τους. Είναι ένας χρηματάνθρωπος, δηλαδή ένα Res. (Res=πράγμα στα λατινικά)

Παν. Αλτζερίνος – Γρηγοράκης, Απόστρατος Λοχαγός

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: