Featured Posts

28/6/11

Ομιλία του Γ. Γ. της “Χρυσής Αυγής” στη Βέροια


Τραγική η αποτυχία της αντιφασιστικής συγκέντρωσης που έγινε με την ανοχή και την προστασία του κράτους…
Πραγματοποιήθηκε τελικά η ομιλία του Γενικού Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στη Βέροια, το απόγευμα της Κυριακής, παρά την παρουσία 20-30 φουκαράδων, αντιφασιστών-αναρχικών-αντιρατσιστών-αντιεξουσιαστών, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την προστασία τους από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν μεταφερθεί στην πόλη. Οι «μεγάλοι» αυτοί αντιφασίστες, που απειλούσαν με κρεμάλες και άλλα τέτοια φαιδρά, έκαναν με την πλήρη ανοχή και την προστασία των αρχών την παράνομη αντισυγκέντρωσή τους και είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δημαρχείου με σκοπό την ματαίωση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής. Τελικά, όμως, δεν κατάφεραν τίποτε, αφού η εκδήλωση έγινε! Εκεί όμως που δεν τα καταφέρνουν οι «αντιεξουσιαστές» τα καταφέρνουν οι εξουσιαστές, που έβαλαν τα μεγάλα μέσα κι έτσι…
η εθνικιστική συγκέντρωση δεν έγινε στο σημείο που είχε αναγγελθεί από τον τοπικό τύπο εδώ και ημέρες. Αυτό βεβαίως είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί πολίτες της Βέροιας, οι οποίοι ήθελαν να ακούσουν τις απόψεις μας και να σταθούν στο πλευρό μας να μη τα καταφέρουν. Αυτό όμως δεν είναι έργο τόσο των «αντιεξουσιαστών», όσο του ίδιου του αντεθνικού κράτους της ψευτοδημοκρατίας μας.
Τελικά η συγκέντρωση έγινε όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε και σε αυτήν παρέστησαν αρκετοί πολίτες της πόλης της Βεροίας μεταξύ των οποίων διακεκριμένα στοιχεία της τοπικής κοινωνίας.
Όσοι πιστεύουν ότι με βρώμικες μεθοδεύσεις και απαγορεύσεις θα σταματήσουν το εθνικιστικό κίνημα όχι μόνο κάνουν λάθος, αλλά είναι και υπόλογοι νομικά, ηθικά και εθνικά για τις ενέργειές τους και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δώσουν λόγο για αυτές.
Το πόσο μεγάλη ήταν η αποτυχία των λεγόμενων αντιφασιστικών δυνάμεων να αποτρέψουν την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής δείχνει και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, η οποία παρουσιάζει τους 20-30 φουκαράδες που προστάτευαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ!


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: