Featured Posts

11/4/11

Μαθήματα Ψυχολογίας: Οι "εύκολοι τρόποι".

Τα "άκρα" πάντα ήτανε στη φύση του ανθρώπου, μόνον που φτάνανε σε αυτά όταν οι καταστάσεις και οι συνθήκες το επέβαλαν η' το απαιτούσαν.
Έτσι και με τις Ιδέες μας,τον Εθνικισμό.
Η "Δημοκρατία τους"...φρόντισε να τυλίξει τις Ιδέες μας στα λεγόμενα "άκρα" ώστε να μείνουν στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου αρκετά χρόνια.
Ως Εθνικιστές βέβαια επιτρέψαμε και εμείς σωρεία λαθών από τη μεριά μας , με αποτέλεσμα άσχετοι άνθρωποι να αυτοαποκαλούνται "εθνικιστές", φασίστες και ακροδεξιοί να φέρουν τον τίτλο του Εθνικιστή,καθώς και νοσταλγοί της χούντας και γερμανο-λάγνοι.
Είναι πολύ εύκολο κάποιος που είναι απλά αδιάβαστος, να κάνει συνώνυμα όλα τα παραπάνω, με τον όρο-τίτλο του Εθνικιστή, όπως και έγινε τόσα χρόνια και όπως και θα γίνεται άλλα τόσα , εφόσον εμείς οι Εθνικιστές το επιτρέψουμε πάλι.

Εθνικισμός, Μάθημα Ψυχολογίας.
Είναι ευκολότατο να κάνεις έναν καταρρακωμένο νέο , που είναι άνεργος και μέσα στη φτώχεια , να τον κάνεις να πιστέψει σε έννοιες και αξίες χαμένες.
Σε ιδανικά και "πιστεύω" που για αυτόν είναι από μια "άλλη" εποχή, με πανοπλίες, δόρατα και "λάμδα" στις ασπίδες.
Οι καιροί μας , επιβάλουν στον κάθε Εθνικιστή να είναι ακόμα πιο μάχιμος με τη στάση του στην Κοινωνία μας και να φέρει ακόμα πιο πύρινο λόγο απ'ότι στο παρελθόν.
Έτσι μόνον θα κυριεύσουμε τις σημερινές μπούρδες που κυβερνούν τον τόπο μας και μόνον έτσι θα τελειώνουμε μια και καλή με τους υποκριτές που παριστάνουν τους "εθνοσωτήρες" εντός....κυνοβουλίου.

Αυτά που δε γράφονται εδώ , είναι αυτά τα "εύκολα" όπως και το προ-αναφερθέν.
Στις Εθνικιστικές μας Τάξεις, υπάρχουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα,οπότε είναι κατανοητό νομίζω για όλους , γιατί δεν αναφέρω και άλλους "εύκολους τρόπους".

Ευάγγελος Dexter

Υ.Γ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
FUCK PC...

Δεν υπάρχουν σχόλια: