Featured Posts

10/3/11

OXI ΣΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ


 
Αστυνομία σκέψεως και στην Ελλάδα. Ζούμε το «1984» του Όργουελ. Ψευτοδημοκράτες και υποκριτές οι εξουσιαστές μας.
Ετοιμάζουν έναν νόμο κυριολεκτικά έκτρωμα ξεκάθαρα ανελεύθερο και αντισυνταγματικό, ο οποίος δεν αντέχει σε καμμία λογική. Σκοπός του νόμου τους όπως οι ίδιοι κυνικά το ομολογούν να προσαρμόσουν την πατρίδα μας στην νέα πολυπολιτισμική κοινωνία, που θέλουν να φτιάξουν χωρίς βέβαια να ρωτήσουν τον κατά τα άλλα κυρίαρχο λαό. Ανάμεσα στα άλλα που προβλέπει ο νόμος είναι ότι όποιος κατέχεται από «εχθροπάθεια» (άλλη μια νέα πασοκική λέξη άγνωστη στην ελληνική γλώσσα!) τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμα, ενώ αναγνωρίζεται και η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και έτσι θα είναι δυνατόν να τιμωρούνται κόμματα για πράξη των μελών τους και μέλη για αποφάσεις του κόμματός τους!
Αν ισχύσει ο νόμος αυτός και εφαρμοστεί θα πρέπει να καταργήσουμε Θρησκεία και Ιστορία γιατί είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει είναι γεμάτες «εχθροπάθεια» γιατί ο μεγάλος αυτός Λαός στα χιλιάδες χρόνια της Ιστορίας του πέρασε από φωτιά και σίδερο και ανάμεσα από εχθρούς μισητούς που θέλησαν την εξόντωσή του! Υποδεχθείτε την «νέα εποχή» της «παγκοσμιοποίησης»… Οι «πεφωτισμένοι» που εμπνέονται τέτοιους νόμος ας γνωρίζουν ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν.

 

«Κάψε, κάψε, στα χαµένα καις. Απ’ τη στάχτη της φωτιάς σου της Ιδέας ο Χρυσαητός τις φτερούγες του τεντώνει πιο πλατιές προς τα ύψη, προς το Φως…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 714

Δεν υπάρχουν σχόλια: