Featured Posts

2/3/11

Καλή Αποκριά ραγιάδες.

Γιάννη & Γιώργο,εσείς δεν θα γίνετε ποτέ Γρηγορόπουλοι

Σήμερα δε θα σας πω καλημέρα,επειδή είναι μια (ακόμα) μέρα ντροπής για την ταλαίπωρη πατρίδα μας,που δείχνει ανυπεράσπιστη να επιβιώσει,επειδή κατοικείται από άχρηστα ανθρωποειδή.

Ανθρωποειδή πρόθυμα να ξεφτιλιστούν όσο περισσότερο γίνεται,που χαχανίζουνε ξεδιάντροπα βλέποντας τα κουνήματα του εθνικού μας φούστη και της γελοίας παρέας των ΑΜΑΝ που περνάνε τις θεωρίες του πουστοσύριζα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και τους πουστογάμους

Ανθρωποειδή που είναι πρόθυμα να διαδηλώσουν επειδή αδικήθηκε η ομάδα τους,την ώρα που σφυρίζουν αδιάφορα για τα όργια που συμβαίνουν δίπλα τους.Τόσο ποδόσφαιρο και τόση τσόντα είχε να πέσει από τη χούντα και ο Έλληνας ραγιάς δείχνει να το απολαμβάνει.

Ανθρωποειδή που ετοιμάζονται να γιορτάσουνε τα κούλουμα,να ντυθούνε μασκαράδες και να πάνε να γλεντήσουνε στα καρναβάλια.Μην κάνετε μαλάκες τον κόπο,μασκαράδες είσαστε ντυμένοι όλο το χρόνο.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την οργή μου για τη χθεσινή δολοφονία του Γιάννη και του Γιώργου και όχι 2 απρόσωπων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ,όπως πάνε να μας περάσουν οι Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιοκάφροι και οι κάθε ιντερνετικοί παρατρεχάμενοι.

Δυο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον.Μα ποιο καθήκον αλήθεια ; Να προστατέψουν ποιον ; Εμένα ; Εσένα ; Τον άλλο ;

Μάταιος κόπος παλικάρια μου.Τίποτα δε θα γίνει,όπως κι εσείς δεν θα γίνετε ποτέ Αλέξανδροι Γρηγορόπουλοι.

Θα μείνετε στην ιστορία σαν 2 νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: