Featured Posts

7/2/11

Το είδαμε και αυτό... Metal Hammer και Χρυσή Αυγή


Η άνοδος του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαίνεται πως δεν ενοχλεί μόνο τις εφημερίδες των μεγαλοκαρχαριών και πληρωμένων κονδυλοφόρων. Σειρά στην συκοφάντηση έχει πάρει και ο μουσικός τύπος και συγκεκριμένα το περιοδικό "HEAVY METAL & METAL HAMMER", όπου ο συντάκτης Μιχάλης Σ.Κριμπογιάννης αναφέρεται εμμέσως στον αρχηγό του Κινήματος και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων Ν.Μιχαλολιάκο.
Εμείς απλά πριν παραθέσουμε το κείμενο,έχουμε να πούμε προς τον κύριο,ότι:
- Το περιοδικό που είναι συντάκτης,προφανώς τον έχει προσλάβει για να γράφει για μουσική και όχι για να κρίνει ποιος είναι ικανός να υπερασπίζεται τους πολίτες.
- Δεν είδαμε ανάλογη ευαισθησία από τον κύριο, για τους δημοτικούς συμβούλους της αριστεράς, που είναι υμνητές του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και λοιπών "δημοκρατών".
- Τέλος, αυτά περί "μαύρου χιούμορ" να τα πει στο 5,5% των Ελλήνων κατοίκων των Αθηνών που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Που ψήφισαν ανάμεσα σε πολλούς άλλους λόγους και γιατί δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω εξαιτίας της εγκληματικότητας των "καημένων" λαθρομεταναστών. Που ψήφισαν και γιατί βλέπουν να χάνουν τις δουλειές τους, γιατί βλέπουν τις τράπεζες να τους ρουφούν το αίμα, γιατί οι δημοκράτες πολιτικοί τους έφεραν το Δ.Ν.Τ.

Αυτά τα ολίγα από εμάς, ορίστε και το κείμενο, από την σελ.26, της στήλης HEAVY LIVING-OPINIONATE,τεύχος 314:"Δηλαδή ένας "λαϊκιστής" ακροδεξιός/ναζί/φασίστας/ρατσιστής κ.λπ., κ.λπ. εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας/πόλης μου και τα δικαιώματα/ιστορία/προσδοκίες των ανθρώπων/πολιτών της; ΟΚ... στάκα όμως! Στον ΔΗΜΟ των ΑΘΗΝΩΝ; Αυτό και αν είναι μαύρο χιούμορ!"

http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: