Featured Posts

10/2/11

Απείλησε να... “αυτοπυρποληθεί” ο Κουράκης! Ίντα λές και δεν το κάμεις;

Σοβαρή αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα στη βουλή μεταξύ της υφυπουργού Παιδείας, Εύης Χριστοφιλοπούλου, και του αντιπροέδρου του σώματος και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.
Αιτία για την κόντρα, ήταν η μη ικανοποίηση  ρουσφετιού του κ. Κουράκη να αποσπαστεί τον Ιούλιο μια εκπαιδευτικός στο γραφείο του.
Ο αντιπρόεδρος της βουλής κατηγόρησε την κ. Χριστοφιλοπούλου για «πολιτική εμπάθεια».
Η υφυπουργός αντέτεινε ότι, η συγκεκριμένη απόσπαση δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα αντικαταστάτης.
Επικαλέστηκε, μάλιστα, και την πρόσφατα ψηφισθείσα διάταξη νόμου, που απαγορεύει απόσπαση εκπαιδευτικού, αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης του.
«Είναι αδύνατο να παρακολουθήσω τη λογική σας, θα απευθυνθώ στον πρωθυπουργό, δεν μπορώ να αυτοπυρποληθώ για να κάνω τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράκης.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα από άλλους εκπαιδευτικούς, που συμπληρώνουν ωράριο να καλυφθείτε. Υπάρχουν και άλλα κενά στα σχολεία που πρέπει να καλυφθούν», υποστήριξε η υφυπουργός Παιδείας
 http://trikalagr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ είπε...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του εν λόγω "κυρίου" ενώ γνωρίζει οτι υπάρχουνε πάρα πολλά κενα στις θέσεις των εκπαιδευτικών γιατί να επιμένει να παρει εναν εκπαιδευτικό απο την διδασκαλία των παιδιών που είναι ηδη μισή και να χρησιμοποιήσει τον εκπαιδευτικό στο βουλευτικό του γραφειο.
Εκτός κι αν το έχει απολυτη αναγκη..."Τώρα στα γεράματα , μαθε γερο γράμματα"
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.....πές μου κύριε κουραδακι, που θες να σου στείλω 10 ευρο να πας να πάρεις βενζινη να αυτοπυρποληθεις.
Κανε την αρχη και δειξε και το καλο παράδειγμα και για τους υπόλοιπους.
Αμαν πιά....σας συχαθήκαμε