Featured Posts

14/2/11

«Όταν η «Χρυσή Αυγή» κρεμάει γιγαντοπανό «Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους του ΣΚΑΪ…»


 
Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011: Μέσα & Media, Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΞΑΝΘΑΚΗ:
«…Όταν βλέπω τον Σταύρο Ψυχάρη με κόκκινο μαντίλι στο Da Capo, σκέπτομαι ότι το δελτίο του Mega χάνει και τα τελευταία του στηρίγματα.
Όταν αρχίζουν οι τράπεζες και σου μπλοκάρουν περιουσιακά στοιχεία, δικαιολογείσαι να βγαίνεις στην αγορά και να πουλάς μεταξωτές κορδέλες σε τιμές φυκιών. Ιδίως στις σημερινές συνθήκες της τηλεοπτικής αγοράς.
Όταν η «Χρυσή Αυγή» κρεμάει στο Φάληρο γιγαντοπανό που γράφει «Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους του ΣΚΑΪ», αναρωτιέμαι μήπως έχει πάει πολύ μακριά η βαλίτσα με το «1821» και τους εθνοσωτήρες…»
Υ.Γ.: Απαραίτητη διευκρίνιση: Επειδή ελέχθησαν πολλά για την σειρά του 1821 του ΣΚΑΪ και κάποιοι διατύπωσαν την άποψη ότι η πολεμική κατά της σειράς οφείλεται σε πόλεμο διαπλεκόμενων μεγαλοεκδοτών, διευκρινίζουμε ότι εμείς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είμαστε αποκλεισμένοι τόσο από το ΣΚΑΪ όσο και από τους αντιπάλους του. Ως εκ τούτου, ουδεμία σκοπιμότης αυτού του “είδους” εκ μέρους των συναγωνιστών. που ανήρτησαν αυτό το πανό που είχε να κάνει με συγκεκριμένους παράγοντες της συγκεκριμένης σειράς. Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς παρά να συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, ο οποίος κατηγόρησε σαν υποκριτική την στάση των ανθρώπων κάποιων άλλων καναλιών, οι οποίοι παριστάνουν τους τουρκοφάγους, αλλά προβάλλουν καθημερινά τουρκικά σήριαλ… Συμφωνούμε απολύτως! Επιγραμματικά τονίζουμε ότι δεν πιστεύουμε ότι όλοι όσοι είναι στο ΣΚΑΪ είναι προσκυνημένοι, όπως επίσης δεν πιστεύουμε ότι όλοι  οι άλλοι στα άλλα κανάλια είναι απροσκύνητοι.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: