Featured Posts

22/2/11

Πήγε εμπορικό πλοίο για τους Έλληνες στη Λιβύη - Γελάνε στο ΓΕΑ με τα περί "ειδικής επιχείρησης"


ImageΜε μία προσέγγιση εμπορικού σκάφους (ΜΙΝΕRVA-ANTONIA) σε λιβυκό λιμάνι στο κόλπο της Σύρτης η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα των περίπου 200 εγκλωβισμένων Ελλήνων, αφού για αποστολή μεταγωγικού αεροσκάφους, ούτε λόγος.
Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, η Λιβύη δεν επιτρέπει ξένα αεροσκάφη να προσεγγίζουν και το αεροδρόμιο της Βεγγάζης θυμίζει Στάλινγκραντ μετά την πολιορκία: Όλη τη νύχτα μαίνονταν οι μάχες και το μόνο που απέμεινε είναι ένα καπνισμένο κτίριο, η παλιά αίθουσα αφίξεων-αναχωρήσεων.
Φυσικά διαψεύσθηκε και η φημολογία για αποστολή ένοπλου τμήματος: "Πολλές ταινίες βλέπουν κάποιοι" ειπώθηκε χαρακτηριστικά από ανώτατο αξιωματικό της Π.Α.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απ' όσο ξέρω σ' αυτά τα εμπορικά πλοία που θα στείλουμε πρόκειται να επιβιβαστούν 15000 Κινέζοι, οι οποίοι θα αποβιβαστούν στην Κρήτη.Μετά όλοι αυτοί θα φύγουν για την πατρίδα τους?ή θα μας μπαστακοθούν και αυτοί εδώ και θα απαιτούν να νομιμοποιηθούν (και αυτοί) κάνοντας απεργία πείνας?Γιατί η Κίνα δε στέλνει δικά της πλοία τα τους παραλάβουν?

Ανώνυμος είπε...

συγγνώμη 1500 Κινέζοι εννοούσα