Featured Posts

10/2/11

Η Μάχη δεν σταματά!


Η καταστολή των εθνικιστών, συνεχίζεται στην Ρωσία. Βαρύτατες ποινές μοιράζει στους εθνικιστές συντρόφους  το καθεστώς Πούτιν.

Ένας σύντροφος ονόματι Igor Berezyuk, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, με την κατηγορία της υποκίνησης και της οργάνωσης επεισοδίων, τον προηγούμενο Δεκέμβριο στην Μόσχα. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, ωστόσο θεωρήθηκε υποκινητής εκδηλώσεων βίας, φθορών και ρατσισμού. Με συνοπτικές διαδικασίες οδηγήθηκε στις φυλακές.
Ένας ακόμη σύντροφος, ο Σεργέι Μαρκάσοφ, δέχτηκε ποινή 16 ετών στις φυλακές της Μόσχας, με την κατηγορία των πυροβολισμών κατά των ανδρών της ειδικής μονάδας της αστυνομίας καθώς και με την στημένη κατηγορία της οπλοκατοχής. Οι μπάτσοι τοποθέτησαν σπίτι του στρατιωτικά και κυνηγετικά όπλα και σφαίρες, οδηγώντας τον, προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ποινική δίωξη ενάντια στα στελέχη του κόμματος ‘’Η άλλη Ρωσία’’, για υποκίνηση φυλετικού μίσους, εξέδωσε  το Ρωσικό υπουργείο δικαιοσύνης, ενώ στα Ουράλια Όρη 13 μαθητές, από 16 έως 18 ετών και ένας ενήλικας 20 ετών (φερόμενος ως αρχηγός τους) συνελήφθησαν με την  κατηγορία της συγκρότησης ‘’ομάδας κρούσης με στόχο την φυλετική βία’’.

Το Ρωσικό κίνημα βρίσκεται κάτω από μια ομοβροντία πυρών, από την συμμαχία των δημοκρατικών δυνάμεων. Η μάχη των συντρόφων, έχει αρχίσει!  Οι καπιταλιστές, δεν θα νικήσουν. 14!

http://autonomesskepseis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: