Featured Posts

2/2/11

Η Κούρτοβικ, ο Μάκης Βορίδης και η Χρυσή Αυγή


 
«Αυτά που λέτε τα λέει ο Στόχος και η Χρυσή Αυγή», είπε η Κούρτοβικ απευθυνόμενη στον μόνιμο καλεσμένο του Πρετεντέρη, Μάκη Βορίδη. «Συκοφαντίες, αυτές είναι συκοφαντίες», της αντέτεινε δικαίως οργισμένος ο Μάκης. «Καταδικάζεται και τη βία στον Άγιο Παντελεήμονα;», επέμεινε η Κούρτοβικ. «Απεριφράστως», της απαντά με ετοιμότητα ο Μάκης.

MEGA – Πρετεντέρης: Βέβαια, έγινε και πάλι η συνήθης δαιμονολογική αναφορά στην Χρυσή Αυγή, χωρίς ασφαλώς να δοθεί ο λόγος σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Τα γεγονότα της Νομικής και το (παλαϊκό πλέον) αίτημα της άρσης του περιβόητου ασύλου, απασχόλησαν τις εκπομπές «πολιτικού λόγου» (ένας Θεός να τις κάνει) της Δευτέρας. Ευκαιρία ήταν να παρελάσει από κει η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του μνημονιακού τηλε-κόμματος, στα πλαίσια της γιγαντιαίας προσπάθειας των νταβατζήδων και των οργάνων τους να κρατήσουν στη ζωή το ζωντανό αυτό τηλε-πτώμα. 
Βέβαια, αυτή τη φορά ήτανε κομματάκι δύσκολο, γιατί οι εκπρόσωποι του μνημονιακού τηλεπτώματος δεν είχαν το μονοπώλιο της καταγγελίας του απαρχαιωμένου «ασύλου». Τώρα ξύπνησε και η Νουδούλα και τους συναγωνίστηκε επαξίως στην καταγγελτική υποκρισία.
Και βέβαια, έγινε και πάλι η συνήθης δαιμονολογική αναφορά στην Χρυσή Αυγή, χωρίς ασφαλώς να δοθεί ο λόγος σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Την αναφορά έκανε η γνωστή υπερασπίστρια των αριστερών τρομοκρατών, Κούρτοβικ, σε μια πολύ πονηρή προσπάθεια να μπερδέψει τον κόσμο και να ταυτίσει την Χρυσή Αυγή με το πολύ βολικό γι’ αυτήν και τους λοιπούς συντρόφους τηλεκόμμα-τηλεπτώμα.
«Αυτά που λέτε τα λέει ο Στόχος και η Χρυσή Αυγή», είπε η Κούρτοβικ απευθυνόμενη στον μόνιμο καλεσμένο του Πρετεντέρη, Μάκη Βορίδη.
«Συκοφαντίες, αυτές είναι συκοφαντίες», της αντέτεινε δικαίως οργισμένος ο… Μάκαρος.
«Καταδικάζεται και τη βία στον Άγιο Παντελεήμονα;», επέμεινε η Κούρτοβικ.
«Απεριφράστως», της απαντά με ετοιμότητα ο… Μάκαρος.
«Ναι αλλά δικοί σας άνθρωποι είναι αυτοί που την ασκούν», συνεχίζει να ψεύδεται ενσυνείδητα η αριστερίστρια.
«Αυτό είναι αισχρή συκοφαντία», της απαντά αγανακτισμένος ο… Μάκαρος.
Και η ζωή συνεχίζεται…

http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: