Featured Posts

14/2/11

Επέτειος Αυτονομίας Βορείου Ηπείρου: Οι Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν


 
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου του 2010… ένας σχεδόν αιώνας έχει περάσει από τις ημέρες εκείνες τις ένδοξες, που μία χούφτα Έλληνες, πιστοί στο τρίπτυχο Ελλάς – Ελευθερία – Αξιοπρέπεια, πήραν τα όπλα, αγωνίστηκαν και κατάφεραν εντελώς μόνοι να κερδίσουν την ανεξαρτησία τους.
Κυριακή πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, λίγα μόλις μέτρα από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, μερικές εκατοντάδες Ελλήνων από τη μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο Τιμής στους ένδοξους προγόνους μας. Ανάμεσά τους και 50 μέλη της Χρυσής Αυγής, με Eλληνικές Σημαίες, που η παρουσία τους έδωσε δυναμικό τόνο στην εκδήλωση.
Με το πέρας της δοξολογίας, μία οργανωμένη πορεία ξεκίνησε προς το Σύνταγμα. Στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατατέθηκαν στεφάνια εκ μέρους βορειοηπειρωτικών συλλόγων και φορέων. Όταν αναγγέλθηκαν εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων , όλοι οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και το σύνθημα «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί» δόνησε την ατμόσφαιρα.
Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκε. Εκ μέρους της Τ. Ο. Αθηνών κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Χρήστος Αθανασάκος, εκλεγμένος διαμερισματικός σύμβουλος Αθηναίων. Με το πέρας της τελετής η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων συντάχθηκε με τα μέλη της Χρυσής Αυγής που αποχώρησαν οργανωμένα προς το Σύνταγμα. Για μία ακόμη φορά γίναμε δέκτες πολλών συγχαρητηρίων για την εθνική μας προσπάθεια και πολύς κόσμος έδειξε πως στηρίζει έμπρακτα πλέον το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: