Featured Posts

3/2/11

Καμμιά ανοχή στη λαθρομετανάστευση!



 
Τις μέρες που προηγήθηκαν είχαμε την κατάληψη της Νομικής από 230 περίπου λαθρομετανάστες, οι οποίοι και είχαν την βοήθεια μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου. Τις μέρες που η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τελούσε υπό κατάληψη, το κράτος, αντί να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για διάλυση των παρανομιών, άρχισε ένα ράλι διαπραγματεύσεων!

Ακόμη και όταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου έκανε πρόταση για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, η αστυνομία δεν προέβη σε δυναμική καταστολή των παρανομιών, αλλά συνέχισε να συνομιλεί με τους λαθρομετανάστες και τον Αλέκο Αλαβάνο, ο οποίος ανέλαβε και τον ρόλο του προστάτη τους! Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αλαβάνος υπήρξε μέχρι και πριν από λίγα χρόνια επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ!


Ενώ οι Αστυνομικές δυνάμεις είχαν τις δυνάμεις και τα περιθώρια να μπουν εντός της σχολής και να εφαρμόσουν τον νόμο, με την σύλληψη και την απέλαση των παράνομων αλλοδαπών, συνομιλούσε με βάση τους όρους που έθεταν οι παράνομοι αλλοδαποί!! Με αυτό τον τρόπο, κατάφεραν τη μεταστέγαση των αλλοδαπών σε άλλο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να μπορεί η αστυνομία να εφαρμόσει τον νόμο.


Σήμερα, λίγες μέρες μετά την μεταφορά των παράνομων αλλοδαπών, το κράτος εξακολουθεί να διαπραγματεύεται και να συζητά τους όρους, που θέτουν οι λαθρομετανάστες, υποκινούμενοι από τους εγχώριους «προστάτες» τους! Αυτό αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την εικόνα του κράτους διεθνώς, καθώς η Ελλάδα δείχνει ανοχή σε παράνομες πράξεις, τις οποίες σταδιακά τείνει να νομιμοποιήσει...


Η αντίδραση του λαού φάνηκε ξεκάθαρα. Ο ελληνικός λαός σε περίοδο οικονομικής κρίσης απαιτεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου να μην επιδεικνύει καμιά ανοχή στους λαθρομετανάστες της Νομικής.


Απέλαση τώρα!



ΚΕΡΒΕΡΟΣ
http://www.antistasi.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια: