Featured Posts

11/2/11

ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ


Κάποιος Συναγωνιστής μας έστειλε την εν λόγω αφίσα που κοσμεί όπως μάθαμε κάποιες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και επειδή μας προκάλεσε αρκετά η συγκεκριμένη αφίσα, όχι για τον τίτλο που φέρει ο οποίος είναι “Η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία νεοναζί” (κάτι τέτοιο ίσα ίσα μας διασκεδάζει), αλλά για τις υπόλοιπες μπούρδες που αναγράφει. Θα πάρουμε μία μία τις προτάσεις για να αναδείξουμε για ακόμα μία φορά τη φαιδρότητα που αντιπροσωπεύει τους παρακρατικούς κλαψιάρηδες.

•“ΕΞΩ οι φασίστες από τον Άγιο Παντελεήμονα”: Σώπα ρε σύντροφε.. Τί μας λες; Έξω οι Έλληνες και μέσα οι λαθρομετανάστες; Δε το νομίζω. Με την κάλυψη της αστυνομίας και την παραχώρηση εξέδρας από το Δήμο πάλι δεν καταφέρατε να διώξετε ούτε έναν Έλληνα από τον Άγιο Παντελεήμονα. Οπότε περαστικά σας γιατί η συγκεκριμένη παράκληση-διαταγή δε πρόκειται να συμβεί. Όποτε θέλετε μπορείτε να επιχειρήσετε αυτή την πρόταση σας, μα σκεφτείτε το λίγο καλύτερα, γιατί τυπωμένο στο χαρτί είναι εύκολο στην πράξη όμως δε νομίζω πως είναι και τόσο εφικτό!

•“Διώξτε τον Μιχαλολιάκο από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας” : Ελάτε να τον διώξετε εσείς ρε πληρωμένοι επαναστάτες της δεκάρας! Εδώ δε κατάφεραν να σας καλύψουν οι λαθρομετανάστες που σας ψήφισαν, δε μπόρεσαν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που ακολουθούν τη γραμμή σας να κουνήσουν κανέναν από εμάς, δε μπόρεσε ούτε ο γραφικούλης δοσίλογος Κωνσταντίνου με τις κινήσεις που θύμιζαν Σπαθάρη να κάνει εντύπωση, θα μπορέσει η αφισούλα σας να κάνει τη διαφορά; Και στην τελική το 5,5% των Αθηναίων τον θέλει στο δημοτικό συμβούλιο εσείς ποιοι είστε δηλαδή που θα αλλάξετε την θέληση του κόσμου;

•“ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η κάλυψη της Αστυνομίας” : Ε σε αυτό το σημείο νομίζω πως γελάμε. Για θυμίστε μας συντρόφια, τί έγινε με την υπόθεση της Marfin που κάψατε ζωντανές τέσσερις ψυχές; Τί έγινε με τα τόσα μπαραζ επιθέσεων που ποτέ κανένας δε πιάνεται; Με τις καταλήψεις και τα στέκια σας που έχετε ολόκληρες αποθήκες με εύφλεκτα υλικά; Με τις ταυτότητες που “βρίσκετε” στο δρόμο; Είστε για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα

Και αφού τελειώσαμε με τη μικρή αυτή ανάλυση θα θέλαμε να προσθέσουμε πως αυτού του είδους οι αφίσες αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγήν εφόσον η γραφικότητά τους ανακαλύπτει νέα όρια. Κρίμα το χαρτί για την ακρίβεια γιατί είμαστε και οικολόγοι. Καλά κουράγια σύντροφοι!
 
http://resistance-hellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: