Featured Posts

22/2/11

Δήλωση(4 δευτερολέπτων!) του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



 
Με θέμα τους λαθρομετανάστες καταληψίες έκανε δηλώσεις ο Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής κ.  Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο δελτίο του ΑΝΤ1, το οποίο προβλήθηκε πριν από λίγο. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Σπάσαμε κάθε ρεκόρ και ίσως πρέπει να τύχουμε μίας θέσης στο βιβλίο Γκίνες! Από την δήλωση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου έπαιξαν στο δελτίο… 4 δευτερόλεπτα! Προηγούμενο ρεκόρ τα 15 δευτερόλεπτα στο MEGA!
Θα μας πείτε βέβαια ότι άλλοι σταθμοί δεν μας παρουσιάζουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Εν πάση περιπτώσει αυτό που έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ήταν το τμήμα εκείνο των δηλώσεων, στο οποίο ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής έλεγε την φράση: «Επιτέλους πρέπει να επιβληθεί ο νόμος, όσοι είναι παράνομοι να φύγουν», 11 λέξεις ακριβώς. Κανένα παράπονο εκ μέρους μας… Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που είτε ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, είτε άλλοι συναγωνιστές έχουν κάνει δηλώσεις, τις οποίες δεν δείχνουν καθόλου. Επειδή όμως ίσως κάποιους ενδιαφέρει ολόκληρη η δήλωση του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν διαρκείας περίπου δύο λεπτών και… ΟΧΙ 4 δευτερολέπτων(!), σαν ενημερώνουμε ότι για το πρόβλημα λαθρομετανάστες δήλωσε:
«Δεν έχουμε την κατάληψη ενός μόνο κτηρίου, αλλά την κατάληψη ολόκληρης της Αθήνας και της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού. Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας που παριστάνουν τους δημοκράτες ας κάνουν ένα δημοψήφισμα και ας αποφασίσει ο λαός για την απέλαση ή όχι των λαθρομεταναστών. Ολόκληρες γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και σε χωριά οι Έλληνες ζουν μέσα σε καθεστώς τρόμου. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συμμετάσχει στις προσεχείς εθνικές εκλογές εκφράζοντας την θέληση της πλειοψηφίας του λαού να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική. Ο δήμος Αθηναίων δεν ασχολείται με τα προβλήματα των Ελλήνων, δεν ασχολείται με το γεγονός ότι κάθε μέρα κλείνουν χιλιάδες καταστήματα Ελλήνων, ενώ ασύδοτοι οι λαθρομετανάστες κάνουν παράνομο εμπόριο. Στο δημοτικό συμβούλιο την μία το θέμα είναι οι Πακιστανοί και την άλλη οι Μαροκινοί! Με τα προβλήματα των Ελλήνων δεν ασχολείται κανείς! Το μόνο που τους απασχολεί είναι η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα επειδή εκεί οι Έλληνες κρατήσαν την πλατεία Ελληνική! Πρέπει να σταματήσει επιτέλους ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων. Ζούμε σε μια χώρα υπό κατοχήν…»

Υ.Γ: Όλα αυτά βεβαίως δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο γυαλί. Γιατί; Επιτέλους σκεφθείτε…


http://xryshaygh.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Λεωνίδας είπε...

Για τον ΑΝΤ1 μιλάμε; 4 δευτερόλεπτα και πολλά του έδωσε! Βλέπετε, δεν ήθελε να καθυστερήσει τον Έλληνα "φιλελεύθερο" με τα δύο λεπτά του Μιχαλολιάκου! Άρχιζαν οι "χίλιες και μια νύχτες", δεν μπορούσε να περιμένει ο... Ονούρ!