Featured Posts

1/9/10

Ένα διαφορετικό γράμμα στην Λευκή Φυλή...



Λευκέ άνθρωπε,

Λυπούμαστε που σε πληροφορούμε ότι το είδος σου έχει δρομολογηθεί για τερματισμό. Εμείς, οι διάφορες πλειονότητες του τρίτου κόσμου στην Αφρική, την Ασία, την Ινδία, την Νότιο Αμερική, και την Μέση Ανατολή διεκδικούμε ό,τι η μακρά σου ιστορία επιτυχίας στο χτίσιμο πολιτισμών, την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, την δημιουργία σταθερών κυβερνήσεων, την προαγωγή καλής θέλησης, του ταίσματος μεγάλου μέρους του κόσμου και την αύξηση της ειρήνης και της ευημερίας, ακόμα και ανάμεσα στις ταραχώδεις ορδές των δικών μας πατρίδων, μας προκάλεσε ζήλια και αγανάκτηση. Εμείς, που αποτελούμε το 92% του παγκοσμιού πληθυσμού, νοιώθουμε ότι δεν μπορούμε πια να ανεχθούμε την μεγάλη ανισότητα μεταξύ της επιτυχίας σου και της δικής μας αποτυχίας. Η λύση σε αυτή την ανισότητα πρέπει να είναι εμφανής σε όλους όσους ενδιαφέρονται.

Σχεδιάζουμε να εισβάλλουμε στις πατρογονικές σου εστίες, λίγο λίγο, και για να το διευκολύνουμε αυτό, έχουμε την πλήρη συνεργασία των ελεγχόμενων media και κυβερνήσεων, των ακαδημαϊκών και κατασταλτικών οργανώσεων. Ενώ εμείς, προσωπικά, δεν ελέγχουμε καμία από αυτές τις οντότητες, κερδίζουμε δίχως τέλος από το κρυπτο-μαρξιστικό σύστημα που τοποθετήθηκε εκεί, πολλές δεκαετίες πριν από μια εθνική “πέμπτη φάλαγγα” που λειτουργεί με πλήρη ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα του πολιτικού, ακαδημικού και μηντιακού πολιτισμού σου. Η επέμβασή τους στην φυσική ανάπτυξη των συνταγματικών σου δημοκρατιών ήταν και είναι ανεκτίμητη για τις προσπάθειές μας να πάρουμε από τα χέρια σου τον έλεγχο όλων αυτών τα οποία πάλεψες να χτίσεις και να διατηρήσεις τον τελευταίο αιώνα. Πραγματικά αν δεν ήταν αυτοί, κανέναναπό τα τωρινά μας σχέδια δεν θα είχε γίνει ποτέ εφικτό.

Ελέγχοντας προσεκτικά τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα μήντια και τον τύπο, αυτή η μικρή ομάδα, κατάφερε να πείσει τον μεγάλο όγκο των φυλετικών σου συγγενών, ότι όχι μόνο η αντίσταση είναι μάταιη, αλλά και ότι είναι ανήθικη, βαρβαρική, διεφθαρμένη και ανάξια κάποιου σκεπτόμενου ατόμου. Προωθώντας το στερεότυπο μιας “γραφικής, ρατσιστικής αντίστασης”, έκαναν την ιδέα του αγώνα για την λευκή ταυτότητα μια πραγματική αμαρτία στο μυαλό σχεδόν κάθε λευκού ανθρώπου. Σε συντομία: έπεισαν τους Ευρωπαϊκής καταγωγής ανθρώπους ότι μια παρατεταμένη αυτοκτονία είναι προτιμώτερη από το αμετρίαστο κακό του “ρατσισμού”.

Ενώ το έκαναν αυτό, πίεζαν, μέτρο προς μέτρο, να ανοίξουν τα σύνορα όλων των λευκών εθνών στις σκυθρωπές μας μάζεις, ανοίγοντας τις πόρτες στην εισβολή την ίδια ώρα που διαβεβαίωναν το κοινό ότι η φυλή δεν έχει σημασία. Εφόσον η φυλή, στην πραγματικότητα, έχει σημασία (και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από εμάς), έβαλαν σε ισχύ ένα ολοκληρωτικό σύστημα νόμων “εγκλημάτων μίσους” και “λόγων μίσους”, για να αποξενώσουν περαιτέρω και να ποινικοποιήσουν αυτούς τους λίγους λευκούς που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποια δυσαρέσκεια για την παρακμή της κοινωνίας και του πολιτισμού τους. Όλα αυτά είναι σύμφωνα με τα μακρόπνοα σχέδια αυτής της ιδιαίτερης εθνοτικής "ομάδας", που μερικές φορές αναφέρονται ως η «Μεγάλη Πορεία».

Η μικρή αυτή ομάδα, που διατηρεί μια αίσθηση φυλετικής συνοχής, μέχρι σήμερα άγνωστης ανάμεσα ακόμη και στους πιο στενά δεμένους από όλους τους διασκορπισμένους λαούς, διατηρεί μια λαβή στον τύπο και τα ηλεκτρονικά media που είναι σχεδόν μονoπωλιακή στην σφαιρική της δυναμική. Εφόσον κατέχουν τόσο διεξοδικά τον έλεγχο αυτών των οργάνων για την διάδοση της προπαγάνδας, είναι στην καλύτερη θέση να σπείρουν έχθρες ενάντια στους λευκούς ανθρώπους της Ευρώπης και της Αμερικής, υποκινώντας την μειονότητα εναντίον της πλειονότητας σε αυτές τις χώρες. Μαύροι εναντίον λευκών, λατίνοι εναντίον λευκών, ασιάτες εναντίον λευκών, άραβες εναντίον λευκών, ινδιάνοι εναντίον λευκών, και συνεχίζει ούτω καθ' εξής.

Αυτό διευκολύνεται από δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου, που αρχίζει στα πρώιμα σχολικά χρόνια, όπου οι λευκοί απεικονίζονται όχι ως οικοδόμοι ενός μεγάλου πολιτισμού, ή οι αξιοθαύμαστοι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου, αλλά σε ένα αναποδογυρισμένο, εντελώς διεστραμμένο τρόπο ως καταπιεστές, γενοκτόνοι “ναζί”, μέλη της Κου κλουξ κλαν, ιμπεριαλιστές αποικιοκράτες και ξεδοντιάρηδες βλάχοι, που περιμένουν μια αφορμή για να λυντσάρουν τον πρώτο έγχρωμο που θα συναντήσουν. Αυτή η πλύση εγκεφάλου, όχι απλά βάζει φωτιές στις μειονότητες στα σημερινά φυλετικά ανακατεμένα “σχολεία”, αλλά καλλιεργεί μια αίσθηση “λευκής ενοχής”, που αυτή η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκει ιδιαίτερα χρήσιμη για να διατηρεί τον έλεγχο.

Έτσι, εσείς οι λευκοί έχετε γίνει ένα ουδετεροποιημένο, χωρίς εγωισμό, κοπάδι από γελάδια, εύκολα χειραγωγήσιμο και χωρίς να αποτελείτε απειλή για αυτή την μικρή ομάδα, που ζει σε διαρκή τρόμο, του να ξυπνήσετε και να καταλάβετε τα σχέδιά τους. Αυτή η μικρή ομάδα, έχει μια παλιά αντιπάθεια και φόβο για τον λευκό πολιτισμό, και έτσι έχει εργαστεί μέσα σε αυτόν τον πολιτισμό για να υποσκάψει την συνοχή του και την αίσθηση του σκοπού. Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας, της πορνογραφίας, των ναρκωτικών, των διαζυγίων, η ηθικού σχετικισμού, της αθείας, του κομμουνισμού, του “αντιρατσισμού” και των “κοινωνικών δικαιωμάτων” ήταν το μεγαλύτερο δώρο σε αυτή την ανατρεπτική ομάδα, που δεν είναι παρά μια μικρή μειοψηφία ανάμεσά σας, αλλά που χειρίζονται, τρομερή, ασύγκριτη δύναμη.

Έτσι, υπό το φώς του ότι είστε, κοινωνικά, ηθικά, πνευματικά ακόμη και νομικά ευνουχισμένοι, εμείς, οι μάζες του τρίτου κόσμου, που διψάμε για αυτό που έχετε και που δεν μπορούμε ποτέ να αποκτήσουμε, θα πλημμυρίσουμε ολοκληρωτικά τις κάποτε ευγενείς και προχωρημένες κοινωνίες σας, τις παρθένες πόλεις και τις γειτονιές σας και θα βιάσουμε τις χώρες σας από κάθε τι που αξίζει.

Θα μετακομίσουμε, ακριβώς κάτω από την μύτη σας και θα φτιάξουμε τις εκκλησίες μας, τα τζαμιά μας και τις συναγωγές μας στην θέση των δικών σας. Θα φροντίσουμε οι δικές μας γιορτές και αργίες να τηρούνται, ενώ οι δικές σας θα σβηστούν από τις σελίδες της ιστορίας.

Θα στραγγίξουμε τα δημόσια ταμεία και όλες τις μορφές κοινωνικής βοήθειας. Θα γεμίσουμε τα σχολεία των παιδιών σας, θα αλλάξουμε την γλώσσα στην οποία γίνονται τα μαθήματα, θα σχηματίσουμε συμμορίες για να φοβίζουμε και να βασανίζουμε την οικογένειά σου, θα κλέβουμε, θα βανδαλίζουμε, θα παρενοχλούμε, θα απειλούμε και θα σε δελεάζουμε, μέχρι να πάρουμε ότι εμείς θέλουμε.

Το ότι αυτό θα γίνει ολοκληρωτικά με δικά σου έξοδα, μας είναι αδιάφορο. Θα δείρουμε και θα δολοφονήσουμε τους γιούς σου, θα βιάσουμε τις γυναίκες και τις κόρες σου. Θα κλείσουμε τα νοσοκομεία για σένα, με τους υπέρτερους αριθμούς μας. Θα πλημμυρίσουμε τους δρόμους, απαιτώντας “ειδικά προνόμια” για τα εκατομμύρια από εμάς που είναι εδώ παράνομα. Θα γεμίσουμε τις θέσεις εργασίας, Θα βιάσουμε ανήλικες. Θα κάνουμε τις δουλειές που εσείς δεν κάνετε.

Καθώς η παγκόσμια οικονομία σου καταρρέει, και θα γίνεται δυσκολότερο και δυσκολότερο να ταϊσεις την οικογένειά σου, καθώς οι ρυθμοί αναπαραγωγής σου θα μειώνονται και θα αντιμετωπίζεις το χάσιμο της χώρας που οι πρόγονοί σου έφτιαξαν για σένα και τα παιδιά σου, απλά θυμήσου: δεν υπάρχει τίποτε που μπορείς να κάνεις για να μας σταματήσεις. Αυτή η μικρή ομάδα έκανε βέβαιο ότι ο νόμος είναι στο δικό μας πλευρό, όχι στο δικό σου. Όσο δυνατή και αν είναι η κριτική σου για εμάς, η μικρή ομάδα θα χρησιμοποιήσει τα media της για να σε χαρακτηρίσει με σοκαριστικά επίθετα και μεγάλη γκάμα “βρισιών”: ρατσιστής, μισητής, φασίστας, νεοναζί, τρομοκράτης κλπ.

Αν θέλουμε, μπορούμε να σου επιτεθούμε και να σε σκοτώσουμε με σχεδόν ατιμωρησία. Τα media δεν θα το αναφέρουν, και αν το κάνουν θα ρίξουν την ευθύνη για την επίθεση σε εσένα, όχι σε εμάς.

Παρακολουθούμε αυτές τις εξελίξεις προσεκτικά, και μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Σύντομα θα είσαι μειοψηφία ακόμη και στην πατρίδα σου (ήδη είσαι μια μειοψηφία παγκοσμίως) και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να πιέζουμε, μέχρι να μην μείνει τίποτε από εσένα. Θα συντρίψουμε τις χώρες σου, τους πολιτισμούς σου, και τελικά, θα τελειώσουν και οι ζωές σας.

Ο Μπετόβεν, ο Μότσαρτ, ο Σαίξπηρ και όλες οι άλλες μπουρζουάδικες εκδηλώσεις του υψηλού σου πολιτισμού, θα κατατροπωθούν για πάντα. Όλοι οι θρύλοι και οι ήρωές σου θα εκκαθαριστούν και τελικά θα ξεχαστούν. Οι παραδοσιακός σου δρόμος θα γίνει παράβαση, και η ταυτότητά σου έγκλημα.

Ήλθαμε για τις δουλειές σου, τα λεφτά σου, τις γυναίκες σου και τελικά την ζωή σου. Δεν χρειάζεται πολύς ακόμη χρόνος. Κλείνοντας, εμείς, οι εξαθλιωμένες μάζες του τρίτου κόσμου, που ζητούμε να “αναπνεύσουμε ελεύθερα”, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την “μικρή ομάδα”, το μονοπώλιο των media και τους πολιτικούς που έκαναν όλα αυτά δυνατά. Τους ευχόμαστε το καλύτερο και ξέρουμε ότι το ίδιο εύχονται και αυτοί για εμάς, όσο δεν παραβιάζουμε την δική τους πατρίδα, την οποία έκλεψαν ορθώς και νομίμως μερικές δεκαετίες πριν.

Αντίο λευκέ άνθρωπε. Είχες μια καλή, μακρά πορεία, αλλά η μέρα σου πέρασε και η δική μας μόλις αρχίζει. Η αυτοκρατορία σου έφτασε στο τέλος της και η φυλή σου είναι πια ανεπιθύμητη. Θα κάνουμε την πλάκα μας μαζί σου, ενώ κρέμεσαι από μια κλωστή, αλλά σύντομα η κλωστή θα κοπεί και η άβυσσος χάσκει κάτω από εσένα και τον πολιτισμό που το είδος σου έχτισε. Εξάλλου, πολλοί από εσάς περιμένουν ήδη, με κάτι παρόμοιο με έναν άρρωστο ενθουσιασμό. Τέλος πάντων, έτσι τους είπε η τηλεόραση να νοιώθουν. Η πλύση εγκεφάλου είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και τα πρόβατα μπήκαν σε σειρά για να κουρευτούν.
Καλή σου μέρα!
http://www.ediktyo.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: