Featured Posts

2/6/10

Σε ποια θέση του πολιτικού φάσματος ευρίσκεται η Χρυσή Αυγή;


 
Πολλοί είναι αυτοί που απορούν και επιχειρούν αποτυχημένα να τοποθετήσουν σε κάποια θέση του πολιτικού φάσματος την Χρυσή Αυγή. Κάποιοι καθώς πρέπει αστοί της δεξιάς μας λένε αναρχικούς, εξτρεμιστές και αριστερούς. Από την αντίπερα όχθη μας αποκαλούν ακροδεξιούς ή φασίστες. Θα πρέπει όλοι αυτοί επιτέλους να καταλάβουν ότι στο κίνημά μας δεν ταιριάζει καμμία από τις καθιερωμένες ταμπέλες και ετικέτες του συστήματος, να καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή δε χωρά σε κανένα κουτί ή κουτάκι του πολιτικού στερεώματος, όπως αυτό έχει δημιουργηθεί και εξυπηρετεί θαυμάσια τα συμφέροντα των εξουσιαστών της δύστυχης Πατρίδας μας.
Παρ’ όλα αυτά για μια ακόμη φορά θα πούμε κάποια πράγματα κι όσοι θέλουν να καταλάβουν, ας καταλάβουν. Είμαστε Εθνικιστές, του Έθνους εννοουμένου πρωτίστως ως Φυλής και δευτερευόντως ως γλώσσας, θρησκείας, πολιτισμού. Πάνω απ’ όλα για εμάς είναι το Αίμα, η βιολογική πραγματικότης, η Φυλή και κοντά σε αυτήν η ψυχή της φυλής, η παράδοση, τα κελεύσματα της Ιστορίας, το πεπρωμένο του γένους. Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στην πανσπερμία, στον “ανθρωπισμό” των δειλών και των εμπόρων, που θέλει ολόκληρο τον κόσμο μια υποδουλωμένη στους αφέντες του χρήματος, αποκτηνωμένη και χωρίς κανένα πνεύμα, κοινωνία.
Είμαστε «σοσιαλιστές» γιατί πιστεύουμε σε μια κοινωνία δίκαιη και αξιοκρατική. Ο δικός μας σοσιαλισμός είναι ξεκάθαρα ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και έχει σαν βάση του τους ίδιους τους νόμους της φύσεως, έρχεται μέσα από την “Πολιτεία” του Θεϊκού Πλάτωνος και τον νόμο του Λυκούργου, από την πεφωτισμένη δεσποτεία της χιλιόχρονης αυτοκρατορίας μας και όχι από τις απατηλές και απάνθρωπες θεωρίες του Μαρδοχαίου Μαρξ, που αιματοκύλισαν την οικουμένη για περισσότερο από μισό αιώνα.

Θέλουμε μια νέα Ελλάδα, δυνατή και δίκαιη. Θέλουμε ένα νέο πολιτισμό πραγματικά Ελληνικό, φωτοδότη ολόκληρης της οικουμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: