Featured Posts

26/6/10

Αγ. Νικόλαος Αττικής: Κράτος εναντίον Ελλήνων κατοίκων!


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Χθες βράδυ, οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου Αττικής, έδωσαν μια γερή απάντηση στην χούντα του Χρυσοχοΐδη. Μόνοι τους εναντίον τεσσάρων διμοιριών των ΜΑΤ, που τους είχαν αποκλεισμένους επί μισή ώρα στην λεωφόρο Ιωνίας, απέδειξαν με την στάση τους και με το φρόνημά τους ότι ο Έλληνας δεν σκύβει το κεφάλι.
Η οργή και η απόγνωση των κατοίκων οφείλεται στο ότι επί μήνες κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, σε μία έκταση πολλών οικοδομικών τετραγώνων, γίνεται κανονικό παράνομο παζάρι, με πλήρη κατάληψη του οδοστρώματος από –κυριολεκτικά- εκατοντάδες λαθρομετανάστες (κυρίως αφρικανικής και ασιατικής προέλευσης) και διακοπή της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Ιωνίας και στους πέριξ δρόμους μέχρι και τον σταθμό του ΗΣΑΠ Αγ. Νικολάου. Παρά τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους επί πολλές ώρες κάθε εβδομάδα, τόσο η αστυνομία όσο και ο δήμος αδιαφορούν προκλητικά.
Την περασμένη Παρασκευή έγινε η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων και δέχθηκαν επίθεση από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, καθώς και απειλές για μηνύσεις(!!!) για διασάλευση της …δημοσίας τάξεως από αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους. Επίσης, λαθρομετανάστες της περιοχής απείλησαν με επίδειξη μαχαιριών τους Έλληνες κατοίκους, παρουσία αστυνομικών της δύναμης Δέλτα, οι οποίοι απέφυγαν να επέμβουν.
Χθες, παρ’ όλες τις απειλές και τους εκφοβισμούς τόσο από τους παράνομους ξένους, όσο και από τις δυνάμεις …προστασίας του πολίτη, οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν ξανά διεκδικώντας το δικαίωμα να ζουν με ασφάλεια στην ίδια τους τη γειτονιά. Οι κάτοικοι έκαναν πορεία στην έκταση, που μεταμεσονύκτια στήνεται η παράνομη «λαϊκή» αμφιβόλου προέλευσης εμπορευμάτων (μεταχειρισμένες γυναίκειες τσάντες, μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα, μεταχειρισμένα είδη οικοσυσκευής, κ.λπ.). Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές με επίμονους λαθρομετανάστες, οι οποίοι προκαλούσαν με χειρονομίες και ύβρεις τους Έλληνες της περιοχής. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την παρουσία της ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τις πρωτοβουλίες των αγωνιζομένων Ελλήνων, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους να πάρουν πίσω τις γειτονιές τους. Όταν το κράτος παρανομεί και απειλεί τους Έλληνες κατοίκους, η αλληλεγγύη μας είναι επιβεβλημένη.





http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: