Featured Posts

9/6/10

ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 695: «ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»


Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της μαχητικής Λαϊκής Εθνικιστικής εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε αυτό διαβάστε: ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: Αντεπίθεση Εθνική για Πατρίδα και Φυλή // «Φυλετικός Πόλεμος» στο κέντρο της Αθήνας // Ακυρώνουν στρατιωτικούς εξοπλισμούς που θα διασφάλιζαν πλεονέκτημα στον Έβρο // Αναζητώντας «ήρωες» σε μια δειλή εποχή // Στηρίξτε τα Ελληνικά προϊόντα – ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ // Στο Στρατοδικείο 11 Αξιωματικοί για τη «θητεία» του Αίβαλιώτη // Οι κόκκινες γραμμές και τα «κόκκινα φωτάκια» // Συγκυβέρνηση θέλει ο Καρατζαφέρης, Σιωπή για Τζαβέλλα // Υπόθεση Μαντέλη και δημόσια διαφθορά // Η θέση μας για την «σύγκρουση» τουρκίας και ισραήλ // Υποχείριες του διεθνούς σιωνισμού οι ΗΠΑ // Συνέντευξη με τον συγγραφέα του βιβλίου ΛΕΝΙΝ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ // Το ΠΑΜΕ και η «πάλη των τάξεων» // Κάλυψη του Κενού // Ας τελειώνει κάποτε το παραμύθι της «νομιμοφροσύνης»…

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το κείμενο της πρώτης σελίδος:
Οι πολιτικές συμμορίες όλων των αποχρώσεων είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ολοκληρωτική διάλυση της Πατρίδας μας που βρίσκεται προ των πυλών. Αφού πρώτα φρόντισαν να εξαθλιώσουν τις ζωές των Ελλήνων, σειρά έχει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Ελλάδας μας.
Η οικονομική χρεωκοπία δεν θα είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που κάποιοι μεθοδεύουν για την χώρα. Θέλουν ένα ανύπαρκτο κρατίδιο, μια διαιρεμένη πατρίδα και κανείς δεν αντιδρά. Ακόμα και αυτές τις ώρες προσπαθούν να γατζωθούν στις καρέκλες τους και παράλληλα τα σκάνδαλα τρέχουν το ένα πίσω απ’ το άλλο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!
Εδώ και χρόνια μας χαρακτήριζαν ακραίους οι θιασώτες του πολιτικαντισμού. Είμασταν… ακραίοι γιατί λέγαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ένοχο πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο. Η ώρα της κρίσης όμως έφτασε και η μπόχα της “δημοκρατίας” τους έπνιξε τις ζωές μας και το μέλλον της Πατρίδας. Τελευταίο καταφύγιο σωτηρίας για τον Ελληνισμό είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Περάστε στην Αντεπίθεση, μην χαρίζετε την Πατρίδα μας σε εκείνους που την κατέστρεψαν. Αγωνιστείτε για το μέλλον των παιδιών, για την επιβίωση του Έθνους μας, έχοντας στο μυαλό σας ένα σύνθημα:
ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ!


http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: