Featured Posts

10/4/10

Ό,τι δεν με καταστρέφει με κάνει ισχυρότερο!

http://xryshaygh.wordpress.com


Λειτουργούν ξανά τα… «κατεστραμμένα» γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου
Αποτυχημένη η «έξωση» που υποσχέθηκε το παρακράτος

Παρουσία 100 και πλέον φίλων και συναγωνιστών λειτούργησαν και πάλι απόψε τα κεντρικά γραφεία του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή» στην οδό Σωκράτους 48. Η αίθουσα ομιλιών ήταν κατάμεστη και οι συγκεντρωμένοι είχαν γεμίσει ακόμα και τους διαδρόμους ολόκληρου του ορόφου. Ένας πλήρως ανακαινισμένος και λειτουργικός χώρος θα στεγάζει από εδώ και στο εξής τις εκδηλώσεις του Κόμματος, θα είναι και πάλι επίκεντρο δράσης και ιδεολογικής ζύμωσης. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος με μία δυναμική ομιλία συνεχάρη θερμά τους Χρυσαυγίτες που εργάστηκαν εθελοντικά για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών. Ανήγγειλε επίσης την εντατικοποίηση της πολιτικής μας δράσης, που θα μεταφέρει το μήνυμα της εθνικής αντίστασης σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Εκεί όπου πριν από μερικές ημέρες υπήρχαν ερείπια, απόψε χτυπούσε και πάλι η καρδιά του Εθνικιστικού Κινήματος. Ό,τι δεν με καταστρέφει με κάνει ισχυρότερο!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους και συναγωνιστές που συμπαραστάθηκαν με όλα τα μέσα – υλικά, ηθικά, προσωπική εργασία – στις προσπάθειες αναστήλωσης των γραφείων μας. Στόχος μας είναι ο ήδη υπάρχων χώρος να επεκταθεί, ώστε να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες μας και να είναι ικανός να στεγάσει το εθνικιστικό κίνημα του μέλλοντος.

2 σχόλια:

Ἀχιλλεῦς είπε...

Ευάγγελε πολύ καλή η καινουρια εικόνα του "δικά μας παιδιά".Δώσε και το html της αν θες , να το βάλω ως blog στη σελίδα μου.

Unknown είπε...

απλά αντέγραψε την από εδώ... και βάλε το λινκ αδερφέ από πίσω ;)