Featured Posts

10/4/10

Εξελίξεις στην Ν.Δ. και στην μέση Καρατζαφέρης που θυμήθηκε(ΠΑΛΙ!) την «παράταξη»



Τις τελευταίες ίσως ημέρες της, περνάει η… παρολίγον Μεγαλειοτάτη Θεοδώρα (κατά κόσμον Ντόρα) στη ΝΔ. Αφορμή η απόφασή της να μην παραστεί στην συνεδρίαση της Κ.Ε. που γίνεται την Κυριακή. Η αιτία είναι βέβαια άλλη: η συνεχής υπονόμευση της ηγεσίας της ΝΔ, με βάσει την αρχή «αφού δεν έγινα εγώ αρχηγός, δε θα γίνεις κι εσύ πρωθυπουργός». Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ο πρώτος που έσπευσε να της συμπαρασταθεί, ήταν ο κολαούζος της, ο Καρατζαφέρης, ο οποίος επιπλέον ζήτησε να συμμετάσχει στη συζήτηση για την ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς παράταξης, υπό την προεδρία του πολιτικού του πατέρα, του… κορακοζώητου Μητσοτάκη! Είν’ αυτό που λέγαμε από την αρχή της ιδρύσεως του τηλεκόμματος, ότι είναι δημιούργημα των Μητσοτάκηδων, για να παίζει τα πολιτικά τους παιχνίδια, αλλά πολλοί πατριώτες δε μας πίστεψαν, κι έπεσαν στη… λούμπα.
Παρεμπιπτόντως, ιδού και το περιεχόμενο της υμνωδίας του Καταφερτζή προς τους πολιτικούς του αφέντες, παρμένο από την κεντρική ιστοσελίδα του τηλεκόμματος, για να μη λένε τα ακροδεξιά(μέχρι… ναζιστικά) παπαγαλάκια ότι τον συκοφαντούμε, και τα συμπεράσματα δικά σας:
“Πρόταση για τη διενέργεια μιας συζήτησης του Προέδρου της ΝΔ και των στελεχών της ΝΔ με τη συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ με θέμα, το μέλλον της μεγάλης παράταξης, κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή “Καλημέρα” και στο δημοσιογράφο Γ. Αυτιά.
Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε:
«Πρέπει να καταλάβουν στη ΝΔ ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη παράταξη που η ΝΔ είναι τα 3/4 και ο ΛΑ.Ο.Σ. το 1/4 . Η πρότασή μου προς τον Πρόεδρο της ΝΔ και όλα τα μεγάλα Στελέχη της,τα οποία έχουν ξεχωριστό λόγο, είναι να καθίσουμε και να συζητήσουμε υπό την προεδρία του αρχαιοτέρου τη τάξη, του Επιτίμου Προέδρου κ. Μητσοτάκη, για το μέλλον της παράταξης χωρίς να αμφισβητείται ο ρόλος του καθενός μέσα από αυτή τη συζήτηση. Πρέπει να συζητήσουμε και να δούμε για το πώς θα αποκτήσει ισχύ η παράταξη για να μην παραδώσουμε για πολλά χρόνια την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ».
»Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παραμερίζονται και να απομακρύνονται από το τραπέζι των αποφάσεων στελέχη του ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ της κ.Μπακογιάννη. Η κ.Μπακογιάννη μπορεί να προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο και δεν γίνεται να μπει στο χρονοντούλαπο. Δεν θα πάει στην Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής, τώρα λέει ότι δεν πάει ούτε
ο κ. Ψωμιάδης ούτε ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Τελικά αυτό που θα γίνει δεν θα είναι Κεντρική Επιτροπή αλλά “κεντρική ντροπή».

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: