Featured Posts

3/4/10

ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΧΟΙΝΙ....ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

«To "Bόρεια Μακεδονία" κοντά στο πλαίσιο της λύσης που θέλουμε» λέει ο Δρούτσας

  • Μήνυμα προς την Άγκυρα στέλνει η κυβέρνηση
  • Δείχνει να τα βρίσκει ο Παπανδρέου στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων
Η Αθήνα επιθυμεί άμεσα λύση στο θέμα της ονομασίας ΠΓΔΜ, δηλώνει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας, σημειώνοντας ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι κοντά στο πλαίσιο της λύσης που περιγράφει η Ελλάδα.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Δρούτσας ξεκαθαρίζει ότι αν η λύση αυτή απορριφθεί από τα Σκόπια, τότε ο κ. Γκρούεφσκι θα πρέπει να εξηγήσει εκείνος στους συμπολίτες του γιατί στερεί από τη χώρα την ευρωπαίκή της τροχιά.
Λίγα 24ωρα προτού αναχωρήσει για την Αγκυρα, ο κ. Δρούτσας στέλνει μήνυμα στην Τουρκία: «τα θετικά μηνύματα Ερντογάν πρέπει να γίνουν πράξη.
Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα, απαντά: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Οφείλουμε όμως να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».
Καλεί μάλιστα την Αγκυρα να αναλάβει τις ευθύνες της, τονίζοντας ότι η αυξανόμενη στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες ατυχήματος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται αισιόδοξος για την οικονομική κατάσταση: «Θα τα καταφέρουμε , δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κόντρα στην ανέξοδη και αδιέξοδη αντιπολίτευση που ευαγγελίζεται συνταγές καταστροφής. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».
Πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: