Featured Posts

22/4/10

Σκέψεις για τη Φυλή(αφιερωμένο στους Ζωντανούς Ήρωες).



Η δύναμη της εσωτερικότητας είναι η μόνη άπειρη δύναμη μέσα στην ανθρώπινη ιστορία. Είναι η μόνη ενέργεια που δεν έχει αρχή και τέλος. Ομοιάζει με άρμα που έχει συγκεκριμένο ηνίοχο-αρματηλάτη και ίππους. Ο ηνίοχος-αρματηλάτης είναι το αιωνίως υπάρχον αγαθό, το Έν, το καθεαυτό υπάρχον. Ο ένας ίππος είναι η φυλή και ο άλλος το έθνος.
Η εσωτερικότητα ως δύναμη ξεπηδά μέσα από τα σπλάχνα του αιωνίου και ετοιμάζεται να δημιουργήσει ωραίες μορφές και περιεχόμενα τα οποία θα υπακούουν στην αισθητική του ανωτέρου και του επέκεινα. Θα απεικονίζουν τον ήλιο και τα ιερά σύμβολα του φωτός και της οδού που πάντα θα διαγράφεται ώστε όταν έλθει η ώρα να είναι ορατή η οδός της επιστροφής προς τον κόσμο του Φωτός των Ηλυσίων Πεδίων. Η εσωτερικότητα είναι η πρώτη και η τελευταία δύναμη ,η ενέργεια που απομένει όταν όλα θα εξαφανισθούν και έχει την ικανότητα της μέθεξης με το Παρμενίδειο Ον εκεί όπου το νοείν και το Είναι ταυτίζονται, εκεί όπου όλες οι πράξεις γίγνονται λόγια και τανάπαλιν.
Οι πρώτες μορφές που έρχονται μέσα από την πορεία της εσωτερικότητας είναι αυτές που ποτέ δεν απομακρύνονται από την πηγή του Αγαθού και πάντα προχωρούν επάνω στο άρμα της πραγματικής δύναμης του αιωνίου. Είναι οι μορφές της Φυλής(φύω =γεννιέμαι)οι μορφές που ποτέ δεν πρόκειται να χάσουν τον υπέρ-οντικό προσδιορισμό τους, που ποτέ δεν θα ξεγελασθούν από πρόσκαιρες σειρήνες προσκαίρων και εμμενών κόσμων –όπως ο παρών ιαχβικός μαζοποιημένος υπόκοσμος-αλλά πάντα θα οδεύουν πρός τον κόσμο των πρώτων υπέρανθρώπων. Αλλά και πέρα από αυτόν στον κόσμο του πραγματικού όντος εκεί όπου μόνο το αληθινό και αρμονικό αιωνίως βασιλεύει.
Η Φυλή των πρώτων ανθρώπων κατοικώντας τη γη εξωτερικεύεται μέσα από τα μεγέθη και τις παραμέτρους της γής. Μέσα από το χώρο, το χρόνο, τον πολιτισμό, την κοινωνία, την επιστήμη τα ήθη και τα έθιμα. Διηνεκώς και συνεχώς η Φυλή των πρώτων ανθρώπων αποκτά και κατέχει όλους εκείνους τους γήϊνους τρόπους προκειμένου να αναπτύξει το ωραίο που εσωτερικά φέρει ,να μεταλλάξει αυτό το ωραίο του όντος σε ένα ανώτερο εγκόσμιο πολιτισμό με το μυαλό όμως πάντα στην οδό της υπέρβασης προς την πηγή καθόδου. Επειδή η Φυλή κατέχει όλους τους τρόπους και εδώ ώστε να εξωτερικεύσει το αγαθό καθίσταται στην ανθρώπινη εξωτερίκευσή της Έθνος-από το ρήμα έχω.
Πράγματι η Φυλή έχει το ωραίο και το ανώτερο, την οδό και τον τρόπο ώστε οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν να ξέρουν από πού έρχονται, που ευρίσκονται και γιατί και κυρίως που πηγαίνουν. Η Φυλή είναι η Ιδέα του αιωνίου και το Έθνος η ανθρώπινη πραγμάτωση αυτής της Ιδέας. Η Φυλή διαιωνίζεται ως Ιδέα μέσα από την υψηλή διαδικασία της ανάμνησης. Η ανάμνηση είναι το διαρκές παρόν, το συνεχές τώρα, ότι τώρα οι πρώτοι Άρειοι άνθρωποι είναι μαζί μας και μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε την ανάπτυξη αυτού του κόσμου σύμφωνα με τον τρόπο του Αγαθού. Το Έθνος που μέσα από την ανάμνηση επικοινωνεί συνεχώς με την πηγή του φωτός διά των εκπροσώπων του προχωρεί σε εκείνα τα έργα, σε εκείνο τον πολιτισμό που ποτέ δεν φεύγει από την οδό που είχε χαράξει για τον κόσμο μας το αιωνίως υπάρχον ον.
Το Έθνος δεν ξεφεύγει από την οδό προς την Άρεια επιστροφή άρα μισεί τη μάζα, το τυχάρπαστο, το εφήμερο, το υλικό την εμμένεια σε ό,τι το υλικό. Η Φυλή επιδιώκει το ποιοτικό για αυτό και είναι η μεγάλη νίκη των λίγων επάνω στους πολλούς ,η μεγάλη νίκη της ποιότητας επάνω στην ποσότητα-τη στιγμή που οι μαρξιστές υλιστές ψεύτικα και πρόσκαιρα διατυμπανίζουν το αντίθετο μέσα από τις «μαζικές συμμετοχές».
Η Φυλή ως αρχή εκκινεί από τα σπλάχνα του ανωτέρου υπάρχοντος και ως ενδελέχεια καταλήγει σε αυτό. Γι’ αυτό και οι Άρειοι είναι υπεράνθρωποι. Θεωρούν μία ανθρώπινη εικόνα πέρα από τον αστό άνθρωπο, πέρα από τον άνθρωπο των μειωμένων αστικών ικανοτήτων και βέβαια πέρα από τον ανθρωπάκο της δειμοκρατίας (δείμος =φόβος) όπου οι πολλοί γίνονται συνονθύλευμα μέσα από την απουσία της δυνατότητας ανάδειξης ενός ηγέτη που θα τους οδηγήσει σε ένα ανώτερο κόσμο και τρόπο ζωής. Θεωρούν οι Άρειοι ότι ο άνθρωπος είναι τέκνο του Αγαθού και προσμετρούν το πρόσωπο μέσα από αυτό το ανώτερο μέτρο σύγκρισης πιστεύοντας ότι όπως ο αετός πετά ψηλά παρόμοια και ο άνθρωπος της μεγάλης επιστροφής μπορεί να πετάξει ακόμη υψηλότερα.
Το μεγάλο όπλο του Φυλετικού Υπερανθρώπου είναι η Πίστη. Η Πίστη στο μη ορώμενο, σε αυτό που δεν φαίνεται και είναι πολύ πέρα από αυτόν τον κόσμο. Η Πίστη μοιάζει με οφθαλμό που έχει την ικανότητα να βλέπει ότι πράγματι πέρα από την ερειπωμένη μάζα των καιρών μας συνεχίζει η οδός που οδηγεί στον κόσμο της Ομορφιάς ,της πρώτης Ομορφιάς. Δεξιά και αριστερά σε αυτόν τον δρόμο ανώτεροι άνθρωποι υπενθυμίζουν ότι το αδύνατο Είναι το δυνατό, αυτό που οι πολλοί λένε ψέμα είναι η Αλήθεια των Ολίγων.
Η Τιμή είναι η ιερά Παρακαταθήκη των Εθνικιστών. Υπό την έννοια της πρακτικής αδιαλλαξίας και του ασυμβίβαστου στα λόγια και στα έργα.Οι άνθρωποι της οντικής συνέχειας δεν υποχωρούν, δεν παραδίδονται είναι συνεπείς και μέσα από το ζεύγος είμαι ό,τι λέω και κάνω και πράττω με βάση αυτό το οποίο είμαι αυτοεπιβεβαιώνονται και αποδεικνύουν ότι είναι πολύ ακριβή κατάκτηση η κορυφή της Φυλής.
Ο αγώνας και η ιερά Αφοσίωση είναι η διαθήκη των πρώτων Ανθρώπων στους διαδόχους τους. Ο άνθρωπος του Έθνους θέτει ως σκοπό την αποκατάσταση της διαρραγείσας οντικής σειράς. Αγωνίζεται να αποδείξει ότι ο κόσμος του υλικού λόγου είναι μία πέτρα που στέκεται σε ένα κενό ,ένα απλό κομμάτι ,μία όψη του πολιτισμού και τίποτε άλλο. Αφοσιωμένος ο εθνικιστής πείθει ότι η ανάδειξη αυτού του απλού κομματιού σε όλα αυτά που τώρα βιώνουμε είναι το τελευταίο ψεύδος των σφετεριστών της αληθείας. Ο Εθνικιστής είναι μοναδικός, το όνομά του το έχει μόνο ο ίδιος γιατί δηλώνει προσωπική ικανότητας, δεν φοβείται τους πολλούς διότι οδεύει προς την οδό του Ενός. Το ίδιο το Εν καταργεί τους πολλούς.
Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί οι σύγχρονοι μαζάνθρωποι πολεμούν τους ανθρώπους της Φυλής και της Άνω Οδού. Λίγο πριν το βάραθρο όμως κάποιοι ξεχνούν ότι οι αετοί θα πετάξουν ενώ –δυστυχώς –οι μαζάνθρωποι κάτω από το βάρος της ύλης θα καταποντιστούν.

Με εξαιρετική εκτίμηση,Β.Δ.Μ.

Συναγωνιστές/ιες σας στέλνω το παρόν προς δημοσίευση. Θα ήθελα να το αφιερώσω στους συναγωνιστές που από τα Χανιά και τη Λάρισα βροντοφώναξαν ότι η Ελλάδα ως σκοπός και δρόμος πάντα θα υπάρχει.

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: