Featured Posts

11/3/10

Για τις Παράνομες συλλήψεις Εθνικιστών στα Χανιά

Με αφορμή την αναίτια και παράνομη σύλληψη 15 Εθνικιστών στα Χανιά για το μοίρασμα φυλλαδίων κατά του λαθρονομοσχεδίου:
 

Όταν είσαι αριστεριστής ή αναρχικός ανθέλληνας μπορείς να προβαίνεις σε διάφορα ποινικά αδικήματα ανενόχλητος ξέροντας ότι δεν θα συλληφθείς ποτέ. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις επεισόδια και βανδαλισμούς, να καταστρέφεις περιουσίες, να καις την ελληνική σημαία, να πετάς μολότωφ σε αστυνομικούς, να μιλάς για «ελευθερία» και «αναρχία» και όταν σε συμφέρει να κάνεις ψεύτικες καταγγελίες, να κρύβεσαι κάτω από τα φουστάνια του κράτους και να παρακαλάς τους μπάτσους να βάλουν τους «φασίστες» στη φυλακή, πράγμα το οποίο και γίνεται αφού στην πραγματικότητα οι «φασίστες» είναι οι εχθροί του καθεστώτος και εσύ απλά ένα πιόνι του.
Όταν είσαι «εθνικοπατριώτης» μπορείς να μιλάς για δημοκρατία και να βρίζεις τους «φασίστες», μόνο όταν αυτοί δεν είναι υποτακτικοί σου και δεν παίζουν το βρώμικο παιχνίδι σου. Μπορείς βέβαια να υπερασπίζεσαι και κάποιους (πρώην)… «φασίστες» και να μιλάς για αναίτιες συλλήψεις (και σωστά!) αλλά η «ευαισθησία» σου αρχίζει και τελειώνει όπου αρχίζουν και τελειώνουν τα ψηφαλάκια και η στήριξη που απολαμβάνεις. Είσαι «εθνικοπατριώτης», υπερηφανεύεσαι ότι είσαι πάνω απ’ όλα «δημοκράτης» αστός, σε παίζουν τα κανάλια, και την κρίσιμη ώρα στηρίζεις την εξουσία και κάνεις τουμπεκί όταν η Πατρίδα σου χάνεται. Παρ’ όλα αυτά δεν δέχεσαι να σε λένε και «προδότη» γιατί οι «αγώνες δεν δίνονται στο πεζοδρόμιο»…
Αντίθετα, όταν είσαι Χρυσαυγίτης και κάνεις Εθνικιστικό Αγώνα, έχεις το κράτος απέναντί σου, σε βρίζουν τόσο οι ανθέλληνες όσο και οι «εθνικοπατριώτες» και όταν σε συλλαμβάνουν με εντελώς παράνομες μεθοδεύσεις δεν έχεις κανέναν στο πλάι σου, κανένας πιά δεν βγάζει κιχ για «αναίτιες συλλήψεις», κανένας δεν κάνει δηλώσεις συμπαράστασης!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: