Featured Posts

13/12/09

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.




Η επιθυμία μας να κατέβουμε στην πορεία Τιμής και Μνήμης των Δολοφονημένων μας Στρατιωτών ,τη νύχτα των Ιμίων , μας αναγκάζει να οργανωθούμε ακόμη περισσότερο, απ'το να δώσουμε απλά ένα ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ώστε να μεταβούμε όλοι μαζί σα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, εις την πορεία, όπου θα συναντήσουμε τους υπόλοιπους Συναγωνιστές μας .
Έτσι η εφαρμογή κάποιου άμεσου και εύκολου μέτρου, είναι η ιδέα της "μπλούζας".

Επειδή τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ εδρεύουν στα Τρίκαλα, είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν οι μπλούζες στον Έβρο,στην Κρήτη,στην Κύπρο και ακόμα και στο εξωτερικό όπου μας ζητήθηκαν.
Με όλα αυτά αλλά και με πολλά άλλα κολήματα που έχουμε λόγο αποστάσεων, θέληση διατήρησεως της ανωνιμίας πάρα πολλών Συναγωνιστών(όπου τους κατανοούμε ΠΛΗΡΩΣ) , αποφασίσαμε τις εξής λύσεις.

1) Για όσους επιθυμούν τις εν λόγο μπλούζες
ΤΙΜΗ : ------- ΕΥΡΩ......
ΝΟΥΜΕΡΑ : LARGE , X-LARGE, XX -LARGE.
ΧΡΩΜΑ : ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΔΟΣ : ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
ΣΤΑΜΠΑ- ΣΥΜΒΟΛΟ : ΤΟ logo ΑΠ'ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .(ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΕΔΩ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΩΜΟΥ.

Σημείωση : Κάτω από το logo μας , θα είναι γραμμένο το url μας,δηλαδή : http://dikamaspaidia.blogspot.com/


2)

Επειδή δε θέλουμε να χαρακτηριστούμε ως καπηλευτές του "χώρου" μας , από τη στιγμή που κατακρίνουμε τις εν λόγο φυλλάδες.... κόμματα... οργανώσεις... κτλ .... ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ.
Της στάμπας,της Σημαίας μας στο αριστερό χέρι και την ηλεκτρονική μας διεύθυνση από κάτω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - Dexter....

Δεν υπάρχουν σχόλια: