Featured Posts

27/11/09

Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, καθηγητές και επιχειρηματίες σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας


Πρωταγωνιστές “επιφανή” τέκνα της κοινωνίας της ανοχής, της δημοκρατίας- ασυδοσίας. Η θέση μας ξεκάθαρη: ΚΡΕΜΑΛΑ!


Εξαρθρώθηκε άλλο ένα από τα πολλά κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστές είναι “επιφανή” μέλη της νεοελληνικής κοινωνίας, όπως επιχειρηματίες, δικηγόροι, αλλά και καθηγητές πανεπιστημίου και εργαζόμενοι σε δήμους, ακόμα και στην κρατική τηλεόραση! Σε εφόδους που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και τους χώρους κατοικίας τους, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 φορητοί Η/Υ και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 Gb. Ενήλικοι βιάζουν και κακοποιούν σεξουαλικά αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και 4 ετών. Τα αρρωστημένα αυτά άτομα που ούτε κτήνη δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις (αφού έτσι αδικούμε τα συμπαθή ζώα), και τα οποία κακοποιούσαν κατ’ εξακολούθηση μικρά παιδάκια είναι οι:

Τεχνικοί της ΕΡΤ (πατέρας και γιος), Χαράλαμπος Τσόγκας και Πολύκαρπος Τσόγκας, ο Ευάγγελος Χονδροκούκης, στέλεχος του Δήμου Πειραιά, ένας δικηγόρος από το Κιλκίς (ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος), ένας 40χρονος λέκτορας για θέματα διοίκησης στο Πανεπιστημίο Πατρών (παραμένει ασύλληπτος), ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, ένα στέλεχος της Ασφάλειας του Αστήρ Παλλάς, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής και ένας Λιβανέζος.

Η θέση μας για τα συγκεκριμένα ανθρωποειδή είναι ξεκάθαρη: ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!
Βέβαια κάποιοι, στα πλαίσια της “προόδου” της νεοελληνικής κοινωνίας φρόντισαν να καταργήσουν την θανατική ποινή χαρακτηρίζοντάς την “αναχρονιστικό μέτρο” και έτσι σε κάποια χρόνια θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας τέτοιου είδους ανθρωπόμορφοι εγκληματίες. Επιπλέον, έχει σχηματιστεί νομοθεσία η οποία τους προστατεύει.

Πρέπει λοιπόν, να αναθεωρηθεί το νομικό και ποινικό καθεστώς εκ βάσεων. Γεγονός, που για να είμαστε ειλικρινείς, δεν περιμένουμε από καμία δημοκρατική κυβέρνηση. Διότι είναι προφανές, πως όλο αυτό το οικοδόμημα, έχει στηθεί όχι απλά με τις πλάτες και την ανοχή του καθεστώτος, αλλά και μέσα από τις ίδιες τις δομές του…

ΠΗΓΗ : http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: