Featured Posts

3/11/09

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.




Αναρωτίεται κανείς, πώς γίνεται στις μέρες μας να μην υπάρχει επί της ουσίας μια Αντίσταση σε ότι Ανθελληνικό και Αντεθνικό παρατηρείται καθημερινός παντού.
Αναλογίζεσαι ενώ υπάρχουν πολλές φωνές,βλέπε εφημερίδες,μπλόγκ,ιστότοπους και ακόμη-ακόμη και κόμματα, όπου δηλώνουν και παλεύουν για Αυτήν(Αντίσταση) , γιατί δεν ακούγοντε όπως θα έπρεπε να ακούγονταν και όπως τους αρμόζει να ακούγοντε.

Θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες-απαντήσεις επ'αυτού.
Ο λεγόμενος "Εθνικός χώρος" όπου ανήκουμε όλοι όσοι δηλώνουμε Πατριώτες-Εθνικιστές, είναι χωρισμένος.
Για τους γνωστούς-άγνωστους λόγους...Άρα εύλογα και δεν είναι δυνατόν να ακουστεί αυτή η Φωνή,όσο παραμένει αυτό το ΚΑΘΕΣΤΟΣ εις το λεγόμενο "χώρο μας".
'Ερχομαι να προσθέσω και τώρα κάτι, που παλαιότερα είχε ξύσει πληγές μόνον και μόνον απ'την αναφορά σε αυτά...
Όταν έχεις οικονομικό συμφέρον και ηγεμονικό... είναι αδύνατον να αφήσεις να σε προσπεράσει η Ιδέα που όλοι εμείς πιστεύουμε.

Αν δεν γίνει μια καθαρή Ενωτική Κίνηση απ'όλους μας, με σκοπό την Ένωση του "χώρου μας", τότε δε θα ακούγεται ποτέ και πουθενά η Φωνή της.

Τότε, θα παραμένει η όλη ΚΑΚΙΣΤΗ εικόνα για τις Ιδέες μας, χαρακτηρίζοντας μας ως "φασίστες" κτλ.. και θα είναι ως έχει η όλη Κίνηση μας.
Αν δεν ΕΝΩΘΟΥΝ οι γνώσεις και εμπειρίες των παλαιοτέρων, με την Αγωνιστικότητα των Νέων δε θα γίνει ποτέ τίποτα ουσιώδες.Και για να γίνομαι σαφέστατος για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, θα τα ονομάσω : Αν δεν ενωθούνε οι "Ανένταχτοι Πατριώτες"(που ΠΡΕΠΕΙ να ανοίκουν και αυτοί κάπου εν τέλη...) μαζί με τους Αγωνιστές του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος "Χρυσή Αυγή" και μαζί τους να συμπορευτούν όσοι πίστεψαν στο ΛΑ.Ο.Σ. με το θερμό ομολογουμένος ξεκίνημα του, δε θα γίνει τίποτα.
Ο λεγόμενος "Εθνικός χώρος", θα το πώ ωμά,ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ με τα όσα έχουμε αφήσει να συμβαίνουν σε αυτόν τόσα χρόνια.
Πρέπει ο καθένας μας να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να παραμερίσει αν δεν μπορεί , ώστε να Συνεχίσουν άλλοι.



Υ.Γ.

Γράφω τα παραπάνω, ξέροντας ότι το παρόν άρθρο , δε θα το διαβάσει κανείς από την "Χρυσή Αυγή" ,κανείς από τις γνωστές εφημερίδες "μας", βλέπε "ΣΤΟΧΟ" και "Ελέυθερο Κόσμο", κανείς απο την πάλαι ποτέ δυνατή "ΕΝ.Ε.Κ.",κανείς απ'τους "Ανένταχτους Πατριώτες" και εν τέλη κανένα γνωστό και δυναμικήςεμβέλειας Ιστολόγιο,βλέπε "Greekalert" κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: