Featured Posts

3/9/08

ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, Η ΕΛΛΑΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.......


Περιστατικό με τουρκική ακταιωρό












Πηγή: ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διάβημα προς την τουρκική πλευρά, εξέφρασε η Υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", στο οποίο παρουσιάζεται τουρκική ακταιωρός να αποβιβάζει λαθρομετανάστες στις ελληνικές ακτές.

Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι "Έχουμε προχωρήσει σε όλα τα σχετικά διαβήματα. Η ενημέρωση θα συνεχίσει να υπάρχει όσο υπάρχει το πρόβλημα, το οποίο είναι τεράστιο και δεν είναι καινούργιο. Οι γνωρίζοντες τα διπλωματικά, το ξέρουν. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια", πρόσθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς, σχετικά και τη εν προκειμένω συμπεριφορά της Τουρκίας, απάντησε πως έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λαθρομεταναστών και ότι η επαναπροώθησή τους είναι μια διαδικασία που ακολουθείται στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πρόσθεσε ότι γίνονται συζητήσεις σε επίπεδο ΕΕ, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για δημιουργία ευρωπαϊκής ακτοφυλακής και για την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων ενώ μας απασχολούν και τα κέντρα εισόδου των λαθρομεταναστών, όπου και τόνισε, ότι μόνο πέρσυ 112.000 λαθρομετανάστες προσπάθησαν να εισέλθουν στη χώρα μας.

----------

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ( ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ!!! ) 600euro....
ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΙΑ ;
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;
Α ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ......

Ευάγγελος-Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: