Featured Posts

2/8/08

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ






02 - 08 - 2008


Η αλήθεια είναι ότι το ΑΚΕΛ και ο Δημήτρης Χριστόφιας μισούν την Ελλάδα.
Από τότε που ο Χριστόφιας εξελέγη, έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα: κατέβηκε η ελληνική σημαία από το ΡΙΚ, έφυγε η λέξη ελληνόφωνα από τον τίτλο των σχολείων της Λάρνακας, αλλάζουν τα σχολικά εγχειρίδια χωρίς πρότερη συνεννόηση με το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, ενώ τίθεται υπό καθεστώς "σιωπηρής κατάργησης" ο Εθνικός Ύμνος.
Αναβάθμιση του ψευδοκράτους… μέσω ΑΚΕΛ
Διαβάστε όμως τι γράφει η εφημερίδα και για τη σιωπηρή κατάργηση του Εθνικού Ύμνου: "Αυτή η υπόθεση με τη σιωπηρή κατάργηση του Εθνικού μας Ύμνου στους εορτασμούς που διοργανώνουν οι πρέσβεις στην Κύπρο πρέπει να προβληματίσει κάποιον, επιτέλους. Την αρχή έκαναν οι Αμερικανοί στις 14 του μήνα και ακολούθησαν την επόμενη εβδομάδα οι Γάλλοι. Με τη δικαιολογία ότι δεν θέλουν να κακοφανίσουν τους Τουρκοκυπρίους που παραβρίσκονται στις εκδηλώσεις τους, αρνούνται ν' ανακρούσουν τον Εθνικό μας Ύμνο. Η κυβέρνηση τηρεί σιγήν ιχθύος, με αποτέλεσμα οι ξένοι να θεωρούν πλέον δεδομένο ότι δεχόμαστε ισότητα από πλευράς κρατικής υπόστασης με το ψευδοκράτος. Τα ίδια συνέβησαν και με τους Ελβετούς την περασμένη Πέμπτη. Με τη δική μας ανοχή, σε λίγο οι ξένοι δεν θα δέχονται ούτε τη σημαία μας και έτσι σιγά-σιγά το κράτος θα πάει περίπατο. Καιρός να ξυπνήσουμε ή αν η κυβέρνηση διαφωνεί, να το πει ανοικτά. Κατάργηση της εθνικής ταυτότητας δεν μπορεί να γίνει ποτέ. Ούτε κατάργηση των εθνικών συμβόλων πριν από τη λύση".

Λίγους μόλις μήνες μετά…
Αυτά ας τα βλέπουν όλοι όσοι έσπευσαν να απομακρυνθούν στο δεύτερο γύρο των εκλογών από τον εθνοπρεπή Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο, μόνο και μόνο για να δώσουν το δικαίωμα για πρώτη φορά στο ΑΚΕΛ να ελέγξει τα εθνικά πράγματα και να πάρει την ευκαιρία του. Λίγους μόλις μήνες μετά, μια νέα βδελυρή προδοσία εξυφαίνεται, που είναι πλέον ορατή. Το ΑΚΕΛ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αφελληνίσει την Κύπρο και να δημιουργήσει στους πολίτες της νήσου την αίσθηση μιας νέας εθνικής ταυτότητας: της "κυπριακής", ασχέτως καταγωγής, ελληνικής ή τουρκικής!
Η Αθήνα παρακολουθεί αμέτοχη (όχι στην περίπτωση της ΥΠΕΞ) και αμήχανη. Ο Χριστόφιας δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την περιφρόνησή του προς την Αθήνα. Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει. Ουδεμία συνεννόηση του Κύπριου Προέδρου με το εθνικό κέντρο, ουδεμία προσπάθεια συντονισμού, ουδεμία ενημέρωση κανενός. Λες και ο Ελληνισμός δεν πρέπει να απολαμβάνει ενιαίου μετώπου. Αυτό βέβαια δεν δείχνει να ενοχλεί διόλου την διαπρύσιο κήρυκα του Σχεδίου Ανάν, την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, που δεν χάνει την ευκαιρία να επαινέσει τις "πρωτοβουλίες" που αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χριστόφιας.
Ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος στην Ελλάδα, με μία-δύο εξαιρέσεις, "δείχνει" να μην έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει. Ή έτσι νομίζαμε κι εμείς αρχικά. Όμως αυτό δεν ισχύει. Κάποιοι μας "αποκοιμίζουν", για να μην ενεργοποιηθούν πατριωτικά αντανακλαστικά που θα δυσκολέψουν την "προσπάθεια" του ανεκδιήγητου Χριστόφια. Φοβούνται, βλέπετε, ακόμα το όχι στο Σχέδιο Ανάν. Κρατούν το θέμα χαμηλά λοιπόν οι "προοδευτικοί" δημοσιογράφοι, έτοιμοι να φέρουν τους Έλληνες προ τετελεσμένων, όταν θα έχει δρομολογηθεί η λύση-έγκλημα κατά του Ελληνισμού της Κύπρου, η λύση δηλαδή εκείνη που επιδιώκει ο διεθνής παράγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: