Featured Posts

18/12/12

Αλβανοί ποδοπατούν Ελληνικές Σημαίες στα Μουδανιά

Δεν χάνουν ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν το μίσος που τρέφουν εναντίον των Ελλήνων ,αλλά και της χώρας που τους φιλοξενεί τα νεαρά βλαστάρια των Αλβανών !

Αν και τους παρέχουμε τα πάντα ακόμη και αυτή η χρεωκοπημένη χώρα διώχνει κάθε χρόνο πάνω απο ενα 1 δις ευρώ απο τα εισοδήματα των λαθρομεταναστών ...Φροντίζουν να μας δείχνουν την αγάπη τους

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής τρεις ανήλικοι Αλβανοί, ηλικίας οι δύο 15 και ο τρίτος 14 ετών, οι οποίοι κατέβασαν από τους ιστούς τους δύο Ελληνικές σημαίες και τις ποδοπατούσαν κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, ενώ ταυτόχρονα απαθανάτιζαν την σκηνή με την κάμερα κινητού! Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, οι περίοικοι που είδαν τη σκηνή ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τους ανήλικους αλβανούς και τους οδήγησαν στο κρατητήριο για προσβολή συμβόλων. Στο κρατητήριο αργότερα βρέθηκαν και οι γονείς και κηδεμόνες των κρατουμένων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και θα οδηγηθούν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
 
http://www.veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: