Featured Posts

30/11/12

Χρυσή Αυγή, για ένα Νέο Τρόπο Ζωής

Τ.Ο. Τρικάλων: Χρυσή Αυγή, για ένα Νέο Τρόπο Ζωής
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στα γραφεία της της Χρυσής Αυγής Τρικάλων, ομιλία από το μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου και υπεύθυνο της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας Γιώργο Μισιάκα, με θέμα: «Χρυσή Αυγή για έναν Νέο Τρόπο Ζωής».
Στην ομιλία του ο συναγωνιστής είχε την ευκαιρία, μπροστά σε δεκάδες συναγωνιστές, στα κατάμεστα για ακόμη μια φορά γραφεία της τοπικής οργάνωσης, απόρροια βεβαίως της συνεχούς αυξανόμενης δύναμης της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία, τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Αναφέρθηκε στην ομιλία του, ότι η ιδεολογία μας είναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός. Προπαντός, είναι τρόπος και στάση ζωής για κάθε Χρυσαυγίτη, γεγονός που μας διαχωρίζει από διάφορα κόμματα του παρελθόντος που χρησιμοποίησαν ευκαιριακά και ψηφοθηρικά πατριωτικές κορώνες. Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί μια πιο "ακραία" εκδοχή άλλων αστικών κομμάτων και κυρίως δεν είναι μια σημαία ευκαιρίας για αριβίστες που μόνο στόχο έχουν την δημιουργία πολιτικής καριέρας.
Ήδη η Χρυσή Αυγή αποτελεί σημείο αναφοράς για αρκετούς ανθρώπους στην Ευρώπη, για το γεγονός ότι, από το πολιτικό "περιθώριο" κατόρθωσε να αφυπνίσει χιλιάδες συμπατριώτες μας και επίσης αποτελεί παράδειγμα δράσης για τις χώρες τους.
Τέλος, αναφέρθηκε και σ' αυτούς που πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή, μπαίνοντας στη βουλή, θα γίνει απλά ένα ακόμη κόμμα του σάπιου συστήματος εξουσίας. Αντιθέτως, όμως, παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας, δεχόμενοι μάλιστα, ποταμούς ύβρεων και συκοφαντιών, αλλά ακόμη και διώξεων. Αποτελεί δε για μας, ζήτημα πρωτίστως Ηθικό, το να παραμείνουμε πιστοί τις ιδέες μας και να μην προδώσουμε τους χιλιάδες Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν.
Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και συναγωνιστές του Κινήματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων

Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού

Δεν υπάρχουν σχόλια: