Featured Posts

16/6/12

Η δικαίωση του Καραγκιόζη και η "σφαλιάρα του Ηλία".


   

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, μετά το ΣΤΗΜΕΝΟ περιστατικό στο τουρκοκάναλο του ΑΝΤ1 ,με τον Ηλία Κασιδιάρη, την "πολλά υποσχόμενη" Κανέλλη και την "άπλυτη" Δούρου, που επιτέλους ξεπλύθηκε και δροσίστηκε κιόλας, κυκλοφόρησαν άρθρα στο διαδίκτυο ,με τη φράση της Κανέλλης, "φέρτε τον να τον γαμήσω....",πράγμα που άκουσε ο γερόλυκος του Συστήματος, ονόματι Παπαδάκης και το έκανε, για τα "νούμερα", χωρίς να μπορεί να καταλάβει, να δεχθεί και διανοηθεί καν, ότι όπως και να έχει είναι από μόνοι τους ΝΟΥΜΕΡΑ.
Τώρα, εδώ και βδομάδες, το Σύστημα δημιουργεί με το ζόρι, ένα νέο δίπολο, μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Αλήθεια, ποιός δε θυμάται ότι τα σύνορα μας άνοιξαν το 1990 από τον Σαμαρά και ήρθαν όλοι οι αλβανοί εδώ;
Αλήθεια, ποιός δεν ξέρει τις απόψεις του Αλέξη περί αλλοδαπών;;;
Ακόμα και τώρα, που η σαπίλα τους φτάνει στο τέρμα, προσπαθούν ντε και καλά να σώσουν ότι σώζεται, από όλα αυτά τα χρόνια δυστυχίας και παρακμής, που πρόσφεραν όλοι τους στην Πατρίδα.
Και μη μου πεις, ότι είχαμε ανάπτυξη τόσα χρόνια, γιατί τώρα δεν έχεις ευρώ στην τσέπη! Ποιά ανάπτυξη του 80' και του 90' ; Με δανεικά ήμασταν και τώρα έσκασε η φούσκα στα χέρια μας.

Μικροί περιμέναμε πως και πως, να δούμε το Θέατρο Σκιών, να δούμε το φίλο μας, τον Καραγκιόζη στην τηλεόραση, να γελάσουμε πρώτα και έπειτα να μάθουμε.
Σήμερα, όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, έχουνε πάρει από μόνοι τους το ρόλο του αγαπημένου μας φίλου, μόνον που τον αμαυρώνουν και αυτόν. Τόσο άχρηστοι είναι πια, που ούτε ένα ρόλο δεν μπορούν να παίξουν σωστά !!!
Την Κυριακή είναι οι Εθνικές εκλογές, όπως ξέρουμε όλοι μας και εκεί θα παιχτεί το τελευταίο μέρος της "παράστασης τους".
Τους ξέρουμε καλά τι λένε στον κοσμάκη και τι προπαγάνδα κάνουν τόσα χρόνια και είδαμε και τα αποτελέσματα τους που μας οδήγησαν.
Την Κυριακή τελειώνει το "greek-american dream τους" μια και καλή.
  Την Κυριακή, ο Ηλίας θα δώσει σφαλιάρα στο  Σύστημα τους που μας κατάστρεψε και άφησε όλους φτωχούς, άνεργους και πεινασμένους.
   Την Κυριακή , σε όλα τα βρωμοκάναλα τους, θα ξαναδούμε τον αγαπημένο φίλο μας, τον Καραγκιόζη, μόνον που δε θα είναι με την κλασσική φιγούρα που όλοι ξέρουμε και με την κλασσική φωνή του συγχωρεμένου του Σπαθάρη , μα θα είναι με τη "σύγχρονη" μορφή, όλων αυτών των υπαλληλίσκων του σάπιου πολιτικού Συστήματος.
Την Κυριακή, είναι ώρα να κλείσεις το "κουτί" και να το στείλεις στο διάολο.

ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

Ευάγγελος Dexter

Δεν υπάρχουν σχόλια: