Featured Posts

16/6/12

Το νέο πολιτικό ανέκδοτο: Θα διώξει τους λαθρομετανάστες ο Σαμαράς;


Το νέο πολιτικό ανέκδοτο: Θα διώξει τους λαθρομετανάστες ο Σαμαράς;

Η παρουσία των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι ένας βασικός μοχλός στη διαδικασία «κινεζοποίησης» του ελληνικού λαού που βρίσκεται εν εξελίξει. Τα εξευτελιστικά μεροκάματα των λαθρομεταναστών αναγκάζουν ΚΑΙ τους Έλληνες εργάτες να δέχονται να εργασθούν με τα ίδια εξευτελιστικά μεροκάματα, για να είναι απλώς και μόνον «ανταγωνιστικοί» και να βρουν δουλειά εν μέσω ανεργίας άνω του 22%. Είναι ευκολότερο τότε για την τρόϊκα να μειώσει τα μεροκάματα ΚΑΙ των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα με το φόβητρο της ανεργίας.
Γιατί όμως η τρόϊκα θέλει να μειώσει τους μισθούς και τα μεροκάματα στον ιδιωτικό τομέα; Το κάνει αυτό για κίνητρο επενδύσεων εκ μέρους Ελλήνων και (κυρίως) ξένων επενδυτών. Γιατί μόνον τότε θα γίνουν επενδύσεις που θα φέρουν την «ανάκαμψη» και θα ανοίξει ο δρόμος της «ανάπτυξης», ώστε να πάρουν οι δανειστές πίσω τα λεφτά τους.
Μια τέτοια ανάπτυξη, που θα βασίζεται στην κινεζοποίηση του ελληνικού
λαού προς όφελος του κεφαλαίου και των τοκογλύφων, εμείς οι εθνικιστές δεν τη θέλουμε. Αλλάζει όμως το πράγμα, κατά 180 μοίρες, με τη Ν.Δ.. Ο Σαμαράς ήταν ο πρώτος που μίλησε για ανάπτυξη, και προφανώς την ανάπτυξη την εννοεί όπως την περιγράψαμε πάρα πάνω. Υπερθεματίζει επομένως ενδόμυχα την ύπαρξη του βασικού μοχλού κινεζοποίησης, που είναι όπως είπαμε στην αρχή οι λαθρομετανάστες.
Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: γιατί παρ' όλ' αυτά υπόσχεται στον κόσμο ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες; Μα για τί άλλο παρά για να κερδίσει τις εκλογές! Είναι λοιπόν φανερό από την παραπάνω ανάλυση ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ στον Ελληνικό Λαό! Όταν και αν κερδίσει τις εκλογές δεν πρόκειται να διώξει ούτε ένα λαθρομετανάστη. Απεναντίας μάλιστα, το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης θα ενταθεί, για τους λόγους που προανέφερα.
Είναι μάλιστα κάπως όψιμο το ενδιαφέρον του να διώξει τους λαθρομετανάστες, καθόσον ποτέ μέχρι τώρα δεν ήταν σύνθημά του. Απλώς είδε ότι ο Ελληνικός Λαός ΑΠΑΙΤΕΙ τη μαζική τους απέλαση και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ψηφίζει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Απεφάσισε λοιπόν απλούστατα να «παίξει» το χαρτί της λαθρομετανάστευσης την τελευταία στιγμή για να αφαιρέσει ψήφους από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να τους προσθέσει στο κόμμα του!
Ε.Χ.
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: