Featured Posts

9/2/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ: ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ



Στην σημερινή εφημερίδα «ΑΥΓΗ» δημοσιεύεται ότι το υπουργείο προστασίας του πολίτη διαλέγεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προκειμένου να μη γίνονται επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα κι ότι αυτό το δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός στην διακομματική επιτροπή της Βουλής για το μεταναστευτικό! Τα ίδια γράφει και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδος «ΒΗΜΑ». Η συγκεκριμένη έκφραση που χρησιμοποιούν και οι δύο είναι ότι «διαλέγονται» με την Χρυσή Αυγή και «άλλες ομάδες που δρουν στην περιοχή»… Είναι σαφές από τον τρόπο που γράφουν για το θέμα ότι παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή σαν μία εγκληματική ομάδα, που δρα στην περιοχή. Αγνοούν το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που έλαβε μέρος στις Ευρωεκλογές, στις Εθνικές Εκλογές και πρόσφατα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, λαμβάνοντας σε δήμους και περιφέρειες δεκάδες χιλιάδων ψήφων. Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα έχουν ως εξής: «ΑΥΓΗ – 09/02/2011: Ο Χρ. Παπουτσής συνομιλεί με τη Χρυσή Αυγή! Την πρωτοφανή αποκάλυψη ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαλέγεται με τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να μην γίνονται επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα έκανε χθες ο Χρήστος Παπουτσής στη διακομματική επιτροπή της Βουλής για το μεταναστευτικό. Ο υπουργός είπε ότι το Αστυνομικό Τμήμα λειτουργεί με το 60% του δυναμικού του και ότι μια λύση θα ήταν να περιπολεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία όμως λειτουργεί μέχρι τις 2 το βράδυ. Έτσι, συνέχισε ο Χρ. Παπουτσής, “προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την Χρυσή Αυγή και με άλλες ομάδες που υπάρχουν εκεί, ώστε να μην προβαίνουν σε βιαιότητες. Περιττό να σας πω ότι δεν έχουμε βρει ευήκοα ώτα”!»
«ΒΗΜΑ: Να έλθει σε επαφή με ομάδες που δρουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων και η «Χρυσή Αυγή», επιχειρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των βιαιοτήτων, όπως έκανε γνωστό στην Βουλή ο κ. Χρήστος Παπουτσής. Ενημερώνοντας τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, ο υπουργός είπε συγκεκριμένα ότι «προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ και με άλλες ομάδες που υπάρχουν εκεί ώστε να μην προβαίνουν σε βιαιότητες», ωστόσο σημείωσε ότι οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν αποδώσει. «Περιττό να σας πω ότι δεν έχουμε βρει ευήκοα ώττα», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «θεωρούν τον Άγιο Παντελεήμονα περιοχή μεγάλης πολιτικής συμβολικής αξίας».»

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν έκανε αυθαίρετα αυτή τη δήλωση, τον ενημερώνουμε ότι έχει πέσει θύμα παραπληροφορήσεως και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει έλθει στην οποιαδήποτε επαφή και συνομιλία με τον οποιονδήποτε!

 

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: